כללי אינידיזיין - רווח יחסי אוטמטי בין השורות ביחס לגודל האות

• הוסף לסימניות
אינדיזיין נותנת אוטומטית 120% בין השורות ביחס לגודל האות, אולם ברגע שאני משנה זאת זה כבר לא יגדל אוטומטית יחד עם גודל האות.
האם יש דרך לעשות שגם אם אני רוצה יותר מ 120%, למשל שאם לגודל 10 נקו' נתתי רווח של 14 נקודות, אזי במקרה ואני יגדיל את גודל האות יגדל הרווח בין השורות באופן יחסי?

• הוסף לסימניות
סגנון פסקה, Justification, ב-Auto Leading להחליף במקום 120% לאחוז הרצוי.

• הוסף לסימניות
שלא דרך סגנון פסקה יש אפשרות? שכן אני עובד כעת על קובץ ללא סגנון פסקה.

• הוסף לסימניות
Alt+Ctrl+Shift+J

• הוסף לסימניות
במציאות זה לא מגיב להוראה שאני נותן שם.
היה כתוב ברווח בין שורות רווח גדול יותר ממה שאני רוצה, (כיון שזה קלט את ההגדרות של הייבוא מוורד).
הגדרתי בתיבה ההיא 130% וזה לא שינה את המרווח.
בחרתי את כל הטקסט ומחקתי את הנתונים לגמרי מהמרווח בין השורות שבחלונית 'תו', ובתיבה שכתבת לפתוח וודאתי שנשאר כתוב 130% .
התוצאה מרווח 0 בין השורות.
לסיכום הוא לא מתייחס להוראה הזו.

• הוסף לסימניות
תעשה את השינוי על סגנון הברירת מחדל (לשונית הסגנונות, Basic Paragraph)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה