- הוסף לסימניות
את חושבת שאת צודקת?נכתב ע"י תקוה;1464304:מה? אני לא צודקת?
כמה שפים יש בעולם וכמה שפיות (
את חושבת שאת צודקת?נכתב ע"י תקוה;1464304:מה? אני לא צודקת?
אני מוחה בשם בעלי!נכתב ע"י תקוה;1464304:מה? אני לא צודקת?
את צודקת בדבר אחדנכתב ע"י תקוה;1464324:או קי. חוזרת בי אם כך.
בעלי לא יודע להכין עוגה, או להקציף בייצים.
את סיר החמין הוא מוכן לערבב עם כף בגמר התיבול. ועוד אי אלו?
יש הרבה גברים שמבשלים, אבל אופים?
וכמה שפים יש לעומת עקרות בית חרוצות?
יאללהנכתב ע"י פנינהש;1464689:להערתך צבי. זה שיש יותר שפים משפיות בעולם!!
לא אומר לשניה שהשפים מוכשרים יותר מהשפיות.
דבר אחד זה אומר : שבעבודת שף יש צורך בכוח פיזי רב מאוד!!! ואותו יש לגבר יותר מלאישה!
לא אומר בש"א שיש לשף כישרון רב יותר או אליפות יתר על השפיות !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ולמסקנתך הגורפת אדון קקטוס!!!
אם תרצה נוכל לנהל סקר משותף כמה נשים מול גברים מבשלים רקקק מתוך מתכון!!
נכתב ע"י קקטוס;1465021:יאללה
הרמנו את הסקר?
בוא נאמר שאני טרם פגשתי גבר שמבשל מתוך מתכונים.. אשמח להכיר.
נכתב ע"י קקטוס;1465021:יאללה
הרמנו את הסקר?
בוא נאמר שאני טרם פגשתי גבר שמבשל מתוך מתכונים.. אשמח להכיר.
קבענו פגישה?נכתב ע"י מזל בן הרוש;1466014:אתה מוזמן להיפגש עם בעלי.
הוא מבשל אך ורק ממתכונים ומאכלים טעימים ומיוחדים.
אני זו בבית שמבשלת מהידע ומהאלתורים ולא מסוגלת לבשל ממתכון.
ואגב- האוכל של בעלי טעים הרבה יותר משלי.
ולא רק לדעתי אלא גם לדעת האורחים.
נכתב ע"י פנינהש;1464689:להערתך צבי. זה שיש יותר שפים משפיות בעולם!!
לא אומר לשניה שהשפים מוכשרים יותר מהשפיות.
דבר אחד זה אומר : שבעבודת שף יש צורך בכוח פיזי רב מאוד!!! ואותו יש לגבר יותר מלאישה!
לא אומר בש"א שיש לשף כישרון רב יותר או אליפות יתר על השפיות !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
נכתב ע"י msphoto;1466029:לא מסכים
שף לא מתאמץ מאוד בדרך כלל, בשביל זה יש לו 'סו שף'
הכשרון באוכל מקצועי מצוי בצד בגברי (גם בתחום האיפור, אגב)
נכתב ע"י קקטוס;1466026:קבענו פגישה?
הסיבה שבמבחינה סטטיסטית גברים מבשלים טוב יותר מנשים, נעוצה בעובדה שרק גברים שיש להם כישרון לבישול, נכנסים לתחום. לעומת נשים שמבשלות בין אם יש להן כישרון ובין אם לא.
יש גברים שאין להם כישרון ונכנסים למטבח, אבל הם מיעוט יחסי.
נכתב ע"י פנינהש;1466055:אוקי אז שאלה ראשונית קטנה יש לי - מהיכן ההצהרה הזו-שף לא מתאמץ מאוד בדרך כלל-אתה במקצוע שף??? צפית פעם בעבודת שף יום שלם???!!!
לגבי המסקנה השניה: אנחנו יושבות כאן קבוצה של נשים . זה גלגל אותנו מצחוק ברמה!!!אחת כאן מדפדפת כבר שעה בתנ"ך היא מנסה למצוא את המקור למושג הנ"ל.
התכוונתי מבחינה סטטיסטיתנכתב ע"י מזל בן הרוש;1466069:מה פירוש יש כישרון? במה זה נמדד?
בעלי אברך כולל. שבני ביתו נהנים מבישוליו.
הוא נכנס לתחום כצורך המצב והתנהלות הבית. (כבחור לא ידע להכין חביתה).
זה אומר שרק בגלל שיש לו כשרון הוא מתעסק עם זה? ממש לא.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים