אינני מצליחה לעדכן את גירסת הדפדפן

• פותח הנושא lmaof
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
הכרום התעדכן לי אוטומטית לגירסא 17 ועם העידכון הופסק התרגום כמו שהוזבכר פה כבר אחר כך שוחרר גירסא 18 שפתר את הבעיה הזו אך אני אינני מצליחה לעדכן עולה לי הודעה שיש כשל באימות הקובץ והוא שולח אותי לעזרה שם מופיע ההודעה הבאה
אציין שזה קורה בין בעידכון דרך התוכנה ובין בעידכון דרך הורדת הקובץ והפעלתו
איני מעוניינת להסיר ואח"כ להתקין כי אזאאבד את כל המועדפים וחבל לי
עצתכם בבקשה ותודה מראש לעוזרים

קבצים מצורפים

• גוגל.jpg
    KB 27.3 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
אתרוג?

• הוסף לסימניות
נכון אבל גם קודם הייתי אתרוג וזה השתדרג לגירסא 17
אבל תכלס מה הפתרון?

• הוסף לסימניות
אין לי מושג, אבל רק רציתי לברר אם זה כך אז ככל הנראה זה איכשהו קשור אליהם, כי גם אני פעם הצלחתי להתקין אותו, והיום לא.
מוזר...

• הוסף לסימניות
אז צריך לפנות אליהם ולברר את העניין

• הוסף לסימניות
אם יש לך כח לחכות ממקום 12 בתור עד ש.....

• הוסף לסימניות
נו אז מה עושים??????????????????.....

• הוסף לסימניות
אם אני זוכר טוב מהפעם האחרונה שהסרתי את הדפדפן הוא נותן אופציה בהסרה לשמור את המועדפים עד הפעם הבאה שתתקין את הדפדפן.

• הוסף לסימניות
תודה רבה גרף על השירות

• הוסף לסימניות
כן ושוב תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה