מידע שימושי אינסולין ליומוג'ב- בשורה ענקית לחולי סוכרת סוג1 במכבי, ניתן להשיג בבית מרקחת של מכבי לימוג'ב

• הוסף לסימניות
שלום וברכה
שמח לבשר כי הודיעו לנו מהמרפאה של מכבי,
שליומג'ב אושר במכבי!!!
קודים:
מזרקים - 31730
אמפולה - 31731

ישתבח הבורא...

• הוסף לסימניות
ב"ה אכן כן זההתקבל במכבי, אולם אני הייתי מעוניין לשמוע מאחד שנהנה מזה שמשתמש במשאבת מדטרוניק 780?

• הוסף לסימניות
מה זאת אומרת נהנה מזה עם 780?
יש לי 780 וליומג'ב, ואני נהנה מזה מאוד.
חוץ מהעניין שזה עלול לעשות צריבה בהתחלה (לי זה לא עשה) אני לא מבין למה לא לקנות אותו.

• הוסף לסימניות
בשבילי זה עושה בעיות בהכנסה של הלולאה של האינסולין לגוך וע"פ הרוב אני חייב להחליפו בתוך 24 או 30 שעות.

• הוסף לסימניות
אצלי זה עובד מצויין ב 780 אני עם ליומג'ב כבר קרוב לשנה
לי זה לא צרב טף פעם ואני חושב שזה באמת עובד יותר מהר

• הוסף לסימניות
התחלתי לפני שבועיים להשתמש בלימוג'ב
מבחינת איזון - זה פשוט בשורה!!!
אבל- כואב, שורף... אני מחליפה אחרי יומיים כי לא שורדת את הכאבים כל האזור נהיה נפוח, אדום וחם
האם זה תקין? אם כן יש איך להקל? אשמח לשמוע מבעלי הנסיון
תודה

• הוסף לסימניות
התחלתי לפני שבועיים להשתמש בלימוג'ב
אבל- כואב, שורף... אני מחליפה אחרי יומיים כי לא שורדת את הכאבים כל האזור נהיה נפוח, אדום וחם
האם זה תקין? אם כן יש איך להקל? אשמח לשמוע מבעלי הנסיון
תודה
אני פשוט שמה נובורפיד ותוספות במזרק.... בעיקרון יש כל מיני משחות מאלחשות וכו'
אגב איזה משאבה זה?

• הוסף לסימניות
אני פשוט שמה נובורפיד ותוספות במזרק.... בעיקרון יש כל מיני משחות מאלחשות וכו'
אגב איזה משאבה זה?
משחות מאלחשות מחזיקות לכל הזמן שהסט נמצא על הגוף או רק להחדרה?
משאבת טנדם

• הוסף לסימניות
משחות מאלחשות מחזיקות לכל הזמן שהסט נמצא על הגוף או רק להחדרה?
משאבת טנדם
יש כאלה שמספיקות לכל הזמן
אגב בטנדם זה עדיין לא מאושר לשימוש עם הליומג'ב סתם לידיעה...

• הוסף לסימניות
זה בהמלצת הרופאה... לא עשיתי על דעת עצמי...

• הוסף לסימניות
להשתמש בלימוג'ב
יש הרבה חבר'ה שאחרי תקופההספיגה של הליומג'ב נחלשה, והם המשיכו עם אותם מינונים, וקצת יצאו מאיזון...
לפעמים גם ביום השלישי של הפוד זה קצת פחות עובד.
בכ"א - מבחינת נוחות זה ודאי בשורה, כי לא צריך לשבת ולחכות...

• הוסף לסימניות
זה בהמלצת הרופאה... לא עשיתי על דעת עצמי...
יכול להיות שהרופאה שלך אישרה אבל היום שאלתי את הרופאה וזה לא מאושר מבחינת טנדם וכו'... כלומר התכנית עוד לא נבדקה על ליומג'ב לא בדקו איך זה בצינורית וכו'... היא אמרה לי שאם אני רוצה אני יכולה אבל זה לא נבדק...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה