אינסטלציה וביוב- שאלה חשובה

• הוסף לסימניות
שלום,

אשמח לעצת המומחים בתחום.
בדירה קיימת שרוצים להוסיף כמה חדרי שירותים,
אני יודעת שאפשר להתרחק כמה מטרים מנק' הביוב הקיימת.
אשמח לידיעה ברורה כמה אפשר להתרחק.
ואם רוצים להוסיף כמה חדרי שירותים (בתוספת בניה גדולה חדשה)
האם אפשר להוסיף נק' יציאה לביוב חדשה?
תודה מראש לעונים.

• תודה
Reactions: 316
  • הוסף לסימניות
בד"כ בתוספת בניה חדשה בפרט אם היא גדולה מורידים עוד קוו/י ביוב חדשים, אין סיבה לא לעשות זאת כבר בשעת השלד (אלא אם יש מניעה מצד מיקום הבורות הראשיים במגרש)
יש עדיפות גדולה לנקז לצינורות חדשים ולא לישנים שמטבע הדברים נוטים ליותר בעיות וסתימות וכדו'.
המרחק המקסימלי מהצינור יכול להיות החל מ-2.5 מ' ועד 4+, תלוי בגובה המילוי הקיים, כמובן שלעיתים שווה להגביה את המילוי ולהנמיך מעט את הדירה ע"מ לאפשר מרחק גדול יותר בין הצינור לאסלה.

• הוסף לסימניות
תודה רותי!
זה מה שגם אני יודעת, והלקוחה אומרת שכל האנשי מקצוע שהיא הראתה להם את התכניות אמרו שא"א להוסיף חדרי שירותים חדשים...
נראה לי אני אמליץ לה להחליף אנשי 'קצוע...

• הוסף לסימניות
תודה רותי!
זה מה שגם אני יודעת, והלקוחה אומרת שכל האנשי מקצוע שהיא הראתה להם את התכניות אמרו שא"א להוסיף חדרי שירותים חדשים...
נראה לי אני אמליץ לה להחליף אנשי 'קצוע...
לפעמים יש מצבים בהם לא ניתן להוסיף צינורות חדשים, אם בגלל שתוספת הקומה היא מעל קומה שכבר בנויה ולא הוכנו שם ההכנות הנדרשות לצנרת.
ועל היקף הבנין לא ניתן להוציא צינור חיצוני מחמת פגיעה בחזות הבנין/ פגיעה במרפסות של שכנים וכדו'...
שבעלי המקצוע ידברו איתך ישירות ויסבירו לך מדוע לא ניתן, יתכן שהם צודקים, יתכן שלא...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה