דרוש מידע אינפורמציה/ דיס אבחון וייעוץ תעסוקתי

• הוסף לסימניות
מחפשת אינפורמציה אמינה/ דיס על אבחון וייעוץ תעסוקתי

המליצו לי על מכון שי ועל מכון עובד חזק של מירי דייויס.

ראיתי מלא דיונים כאן בפורום אז אדייק-

אני מחפשת מישהי שתקשיב לכל המכלול- המשפחתי, האישי, הכשרונות, התחביבים והשאיפות.

אני אחרי לימודים של כמה וכמה מקצועות, ניסוי ותעיה של כמה וכמה עבודות בתחומים שונים ומגוונים

ואחרי אבחון תעסוקתי בכיוון שלא ממש הועיל….

מחפשת ייעוץ/ אבחון (לא יודעת מה ההבדל) ממוקד ומקיף

שיוביל ללימודי מקצוע רציניים/ לחפש עבודה בתחום שכבר יש לי ומתאים לי

אשמח לשמוע

ואפשר גם למייל באישי <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

תודה לכל מי שמקדיש מזמנו ועונה

• הוסף לסימניות
רק עכשיו אני רואה את ההודעה שלך שיראל ,
אני הייתי שם וממש ממליצה, זה תהליך מקיף ומדויק.
תרשמי לי את האימיל ארחיב לך אם רלוונטי

• הוסף לסימניות
ייעוץ תעסוקתי אמיתי ואיכותי כמו שתיארת יעלה סכום מכובד מאוד, השאלה איפה את גרה, כי יש רשויות מקומיות שנותנים את השירות הזה דרך השירות הפסיכולוגי, אולי תבררו אם יש את זה במקום מגוריכם

• הוסף לסימניות
מחפשת אינפורמציה אמינה/ דיס על אבחון וייעוץ תעסוקתי

המליצו לי על מכון שי ועל מכון עובד חזק של מירי דייויס.

ראיתי מלא דיונים כאן בפורום אז אדייק-

אני מחפשת מישהי שתקשיב לכל המכלול- המשפחתי, האישי, הכשרונות, התחביבים והשאיפות.

אני אחרי לימודים של כמה וכמה מקצועות, ניסוי ותעיה של כמה וכמה עבודות בתחומים שונים ומגוונים

ואחרי אבחון תעסוקתי בכיוון שלא ממש הועיל….

מחפשת ייעוץ/ אבחון (לא יודעת מה ההבדל) ממוקד ומקיף

שיוביל ללימודי מקצוע רציניים/ לחפש עבודה בתחום שכבר יש לי ומתאים לי

אשמח לשמוע

ואפשר גם למייל באישי <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

תודה לכל מי שמקדיש מזמנו ועונה
שלום
אשמח לדעת מה העלת בחכתך...
האם ניסית את אחד המקומות הנ"ל?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה