נכתב ע"י חיה 10;n4907334:אדם מאוד סמפטי ואמין מכירה אישית מס' מקרים שטופלו והצליחו מעל ומעבר למשוער
היה גם מטופל שלא עזר ב100% כלומר בתקופת הטיפול היתה הקלה משמעותית ואח"כ חזר מעט
כל מקרה לגופו של ענין, יכול להיות שאם הייתי באה שוב היה מצליח לדייק בהתאמה אבל ותרתי על זה בגלל המרחק
בהצלחה ורפואה שלימה
נכתב ע"י פיר;n4909980:בסד
נכון מרשי אני שואלת בקשר לטפול רגשי בפחדים וחרדות.
נכתב ע"י egrolsini;n4910212:אין לי מושג. לא הובן מההודעה שאת מבררת עבור טיפול רגשי...
הוא גם מוכר.יש לך אולי מס' טל' ?
איך אני משיגה אותו ?
והאם הוא רק מאבחן אן גם מוכר את התרופות ?
תודה !
הספיק פעם אחת?הלכתי אל אורצל לפני שבוע וחצי עם תינוק בן חודשיים שיש לו ריפלוקס- זה אחרי שכחודש היה מטופל תרופתית והבעיה עדיין לא נפתרה.
הוא בדק אותו באמצעות מכשיר ה"ביקום" והגביל אותי באוכל.
השיפור היה מיידי!!!!!!
התינוק אוכל חלק, ולא נתקע בכלל, האוכל לא עולה לו והוא ישן לילות שלמים (קודם לכן היה ער כל יום עד 4-5 לפנות בוקר וצורח.
ממליצה בחום!!!!!!!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים