מידע שימושי אינפורמציה על אורצל הומאופטיה בבני ברק

• הוסף לסימניות
חוזרת על ההקפצה...
קיבלתי המלצה על אורצל, ככזה שעשוי להעלים/לרפא ילדה עם צליאק.
למישהו יש מידע אמין על זה? הוא מטפל בזה? האם ניתן בכלל להעלים רגישות לגלוטן?!

• הוסף לסימניות
חוזרת על ההקפצה...
קיבלתי המלצה על אורצל, ככזה שעשוי להעלים/לרפא ילדה עם צליאק.
למישהו יש מידע אמין על זה? הוא מטפל בזה? האם ניתן בכלל להעלים רגישות לגלוטן?!
מכירה מקרוב צליאקית שמטופלת אצלו וחזרה לאכול גלוטן כרגיל ללא שום תופעות לוואי.
שווה לבדוק.

• הוסף לסימניות
מכירה מקרוב צליאקית שמטופלת אצלו וחזרה לאכול גלוטן כרגיל ללא שום תופעות לוואי.
שווה לבדוק.
אשמח לדעת לגבי זה, האם היא עדיין אוכלת גלוטן כרגיל? האם נרפאה לחלוטין מהצליאק?
אשמח מאד אם תוכלי לשאול אותה האם היא תסכים לדבר איתי ישירות?
תודה!

• הוסף לסימניות
אשמח לדעת לגבי זה, האם היא עדיין אוכלת גלוטן כרגיל? האם נרפאה לחלוטין מהצליאק?
אשמח מאד אם תוכלי לשאול אותה האם היא תסכים לדבר איתי ישירות?
תודה!
אוכלת גלוטן כרגיל.
אני עצמי חוויתי ישועה ענקית בזכותו!
כתבי לי כשאת פה ואכתוב לך למייל.

• הוסף לסימניות
אני אישית הייתה לי רגישות ללקטוז וכחלק מטיפול אחר שעברתי אצלו נמנעתי מחלבי ל4 חודשים ואז כשהדבר השני טופל התחיל לטפל לי בחלב והיום אני אוכלת רגיל!!! בלי כאבי בטן/בחילות/הקאות ושלשולים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה