מידע שימושי אינפורמציה רכבים בפלורידה (מיאמי)

• הוסף לסימניות
אודה לעזרת המנוסים בענין: אינפורמציה\דיס\טיפים והמלצות לגבי שכירות רכב 7 מקומות (וכמה מזוודות) בשדה התעופה של מיאמי. היכן זול, חברה אמינה, ואיזה סוג רכב הכי מומלץ.

באתרים שם מציעים לנו רכבים מסוג: ניסאן quest, קרייזלר, אינפיניטי, DODGE ועוד רכבים אמריקאיים בעיקר במחירים שנשמעים סבירים.

למישהו המלצה או טיפ בענין ?

• הוסף לסימניות
יש בחור ישראלי שגר בארהב שמסדר רכבים להשכרה,
זה בהחלט הדגמים שמושכרים והמחירים בעונה הזו נוחים מאוד.
אם תרצו אשלח את המספר שלו.

• הוסף לסימניות
+1 (848) 2241310
שימו לב שזה נכתב משום מה הפוך
קודם פלוס 1 אחכ 848 ואחכ 224 וכו'

• הוסף לסימניות
שכרתי כמה פעמים רכבים במיאמי, אבל אין לי נסיון ב-7 מקומות.
קח בחשבון שלא משנה איזה רכב מציעים לך באתר, תמיד תקבל משהו דומה, או יותר טוב, או פחות טוב.
בהרבה חברות נותנים לך לבחור את הרכב לבד. ב'אלאמו' אמרו לי פשוט לגשת לאיזור מסויים, ושם לבחור איזה רכב שבא לי, והמפתחות בפנים.
יש רכב אמריקאי ענק, שברולט סברבן (או משהו כזה) שאני חושב שהוא גם שבע מקומות, וגם יש לו מקום גדול למזוודות. אבל הוא לוקח הרבה מאוד דלק.

• הוסף לסימניות
דלק פחות משמעותי שם...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה