אינצים לס"מ

• פותח הנושא אך
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
האם יש מישהי ערה בשעה זו שיכולה לעזור לי להפוך ב-layout ק.מ. מאינצ'ים לס"מ? אין לי מושג למה זה באינצ'ים.
תודה רבה.

• הוסף לסימניות
לא בדיוק הבנתי את השאלה.
על כל פנים:
1 אינץ' = 2.54 ס"מ
1 ס"מ = 0.3937 אינץ'.

עונה על הצרכים ?

• הוסף לסימניות
תודה, אבל לא. זו צריכה להיות מישהי שמכירה אוטוקטד, אני צריכה להחליף בתכנה, לא להמיר. תודה בכל אופן.

• הוסף לסימניות
תנסי בUNITS להחליף שם לס"מ במקום אינצ'ים
הקיצור של זה, זה UN

• הוסף לסימניות
לחצן שמאלי בלייאוט -תבחרי fage setup manager
לבחור כמובן modify
נפתח חלון כמו של הגדרות ההדפסה
באמצע למטה מתחת ל fit to paper
איפה שמגדירים קנ"מ 1-1 יש לבחור mm ולא inches

• הוסף לסימניות
gbg, עשיתי כמו שאמרת אבל המוזר הוא שזה מוגדר למ"מ וכשאני פותחת את חלון ק.מ כדי לבחור ק.מ. לviewports הספציפי הוא נותן לי רק אפשרויות של אינצ'ים. מה זה יכול להיות ואיך אני מתגברת על הבעיה?

• הוסף לסימניות
רחל1234 תודה רבה. עשיתי כעצתך ואכן זה השתנה. תודה רבה!

• הוסף לסימניות
אם הבעיה היא ספציפית,
אפשר ליצור קנ״מ חדשים ל- viewport.
ואז לבחור במ״מ ולא באינצ׳, כמו שכתבה gbg.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה