אתגר אינקטובר ~ אינקטובר 2018 ~

• הוסף לסימניות
אנא שמרו על האשכול הזה לעבודות בלבד
יהיה נחמד אם תכתבו את היום שאתם אוחזים בו,
הנושא, וכלי העבודה שלכם.
בהצלחה!!!

• הוסף לסימניות
טוב זה לפני אשכול הנושאים שעלה אז לא קשור לנושא
יום ראשון עם עטי מברשות בגווני האפור ועיפרון לבן
2-10-2018.jpg

• הוסף לסימניות
אוקיי הנה שלי עם ציפורן ודיו
תענוג צרוף..
אח"כ לא התאפקתי ועברתי עם צבעי מים ושפריצים.......
IMG_0170.jpg
2.jpg
אבל לדעתי הגירסה של השחור לבן יותר עוצמיתת...
אהה שכחתי לציין כמובן - DAY 1

• הוסף לסימניות
מצטרפת לחגיגה
אני התחלתי מ- מצונן
IMG_0249.JPG

• הוסף לסימניות
מודה, נסחפתי
אז הנה מספר 2
צלוי
IMG_0254.JPG

• הוסף לסימניות
אין זמן לחומרים אמיתיים.. בפוטוש' עם המברשות של אדובי (תודה @שאול יצחק)
לא נצמד לרשימת הנושאים, אבל הרעיון כאן הוא משהו כמו .מחשבים אאוט - אינק אין..
כן.
- אפילו ש..?
- אפילו ש.
קיצר לומשנה :rolleyes:
1.jpg

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
הנה שלי באיחור...שקט הפכתי אותו יותר לשלווה או ס'תלבט מה שתבחרו.
דיו הודי- מנגה (אין לי כלי כתיבה שווים...:(:mad::rolleyes:)
אינקאוקטובר.jpg

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה