אתגר אינקטובר ~ אינקטובר 2020 ~ נספח

• הוסף לסימניות
בהמשך לאתגר האינקטובר
הארות, הערות, סקיצות, פרגונים, דיונים והודעות נוספות- כאן.

• הוסף לסימניות
@libby03 האיור שלך של הדג...
אני לא מפסיקה להנות ממנו
דבורה קוטובסקי-יצירות אחד אחד! פרפקסיוניסטי בטירוף,

• הוסף לסימניות
@InbarOchert השריון מהמם! מאיזה תקופה? ולמה נדיר ופחות מוכר?

אליפות עולם להתעכב על בניית עולם ;)

ולחנית יש להב משכנע

• הוסף לסימניות
@InbarOchert השריון מהמם! מאיזה תקופה? ולמה נדיר ופחות מוכר?

אליפות עולם להתעכב על בניית עולם ;)

ולחנית יש להב משכנע

טוב המידע זה מאח שלי לא אני. גמבסון זה שיריון פשתן הוא לא נדיר פשוט מכירים אותו פחות מהשיריון ברזל . אנשים חושבים שהיו לובשים פעם שיריונות עור אבל טעות עד כמה שידוע לי, במקום שריונות עור היו גמבסונים. לא איודעת באיזה תקופה זה התחיל....

• הוסף לסימניות
טוב המידע זה מאח שלי לא אני. גמבסון זה שיריון פשתן הוא לא נדיר פשוט מכירים אותו פחות מהשיריון ברזל . אנשים חושבים שהיו לובשים פעם שיריונות עור אבל טעות עד כמה שידוע לי, במקום שריונות עור היו גמבסונים. לא איודעת באיזה תקופה זה התחיל....

מהמם ומעניין .. שאפו לאח המומחה ;)

• הוסף לסימניות
אם אפשר בבקשה, שכל אחד יכתוב את שם הציור גם בעברית, פשוט אין לי כח כל פעם לתרגם.
אני מקוה שזו לא חוצפה לבקש לפני שאני העליתי אפילו ציור אחד, אבל אני עדיין מקוה להעלות...

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
דבורה, (לא מצליחה לתייג..)
קודם שאפו על ההתמדה וההגעה לקו הגמר.
יש בציורים שלך כל כך הרבה חן והומור ומתיקות ומה לא.
שמחת ונתת השראה!
היה גם מעניין שבחרת סגנון והיית עקבית איתו כל יום. (אצלי כל יום יוצא סגנון אחר לחלוטין חח)

אני תוהה לעצמי מה לעשות עכשיו, אחרי שאסיים להשלים את הימים החסרים. אוהבת אתגרים כאלה שגם מעוררים למחשבה וגם יחסית סגורים, וגם יומיים. אולי אתחיל את אינקטובר 2019. יש המלצות לאתגר יומי?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה