עזרה איסוף חבילה מאילת לאזור בית שמש והסביבה חסד גדול!!!

• הוסף לסימניות
מי שיוכל לקחת עבורי חבילה מאילת לאזור בית שמש והסביבה או המרכז יעזור לי מאוד!!!
אפשרי גם בתשלום
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
בגדול...
יוצאת קבוצת נשים גדולה מבית שמש ( באוטובוס מאורגן) לאילת ל3 ימים ב 15 לחודש אני גם אהיה שם אבל אני באה עם תינוק ועגלה ומאמינה שאהיה עם מלאאא קניות ... אם מדובר על משהו לא גדול אולי אני יצליח להביא איתי ...
SAPIR0447@ גימייל

• הוסף לסימניות
מי שיוכל לקחת עבורי חבילה מאילת לאזור בית שמש והסביבה או המרכז יעזור לי מאוד!!!
אפשרי גם בתשלום
תודה רבה!
מכירה מישהו שנמצא שם עכשיו
מה להעביר?

• הוסף לסימניות
לאיזה איזור הוא חוזר? גם לי יש חבילה שם לא גדולה...

• הוסף לסימניות
אני צריכה לראות אם ההזמנה שלי מוכנה לאיסוף עד מתי הוא שם?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני יכולה להעביר לך עם חברת משלוחים בתשלום

• הוסף לסימניות
אני נוסע ב 2,2,2025 למי שמעוניין בתשלום מועט תלוי בגודל

• הוסף לסימניות
אני מחפש מישהו בשבוע הקרוב שמגיע למרכז מאילת להביא טלפון מחנות ,
מוכן לשלם עבור המשלוח.
תודה רבה

• הוסף לסימניות
האם ב 2.2.2025 זה בסדר בשבילך בשמחה m05271546620 שטרודל גימל וכו...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה