דרוש מידע איסתא לארה"ב

• הוסף לסימניות
שלום וברכה הוצאתי איסתא לארה"ב בערך לפני כחצי שנה נאבד לי הדרכון והוצאתי חדש השאלה היא האם צריך עכשיוו עוד הפעם ויזה או שהם מזוהים בגלל שזה ביומטרי

• הוסף לסימניות
שלום וברכה הוצאתי איסתא לארה"ב בערך לפני כחצי שנה נאבד לי הדרכון והוצאתי חדש השאלה היא האם צריך עכשיוו עוד הפעם ויזה או שהם מזוהים בגלל שזה ביומטרי
אני עשיתי דרכון חדש אחרי החתונה (כי שיניתי שם בת.ז.) והיה לי ויזה על הדרכון הישן
ואמרו לי ברשות האוכלוסין לשמור את הדרכון הישן כי אחרת אצטרך להנפיק ויזה מחדש (גוזרים לדרכון הישן את הקצוות כדי לסמן שהוא לא בתוקף בארץ, אבל הויזה בתוקף בארה"ב)

• הוסף לסימניות
אם משתנה המס' דרכון, צריך איסתא מחדש
מי שבלי ביומטרי לא יכול להוציא איסתא בכלל

• הוסף לסימניות
כן המספר דרכון משתנה
מה שחשבתי שאולי בגלל שזה ביומטרי לא צריך
אגב בסתם הוצאת דרכון לא משנים את המספר

• הוסף לסימניות
כתבו לי בדרכון שדרכון זה ניתן במקום דרכון שאבד ומצינים את מספרו זה עוזר

• הוסף לסימניות
העתק מאתר cbp, המקרה שלך עונה להגדרה 1. וצריך.
If a traveler’s passport information changes, the individual is required to apply for a new travel authorization through ESTA. A new travel authorization is required if (1) the traveler is issued a new passport; (2) the traveler changes his or her name; (3) the traveler’s country of citizenship changes; or (4) the circumstances underlying the traveler’s previous responses to any of the ESTA application questions requiring a “yes” or “no” response have changed. The associated fee will be charged for each new application submitted

• הוסף לסימניות
כמה זמן לוקח להחזיר תשובה העברו יומים ולא יצרו איתי שום קשר
בפעם הקודמת החזירו לי תשובה תוך יום

• הוסף לסימניות
כמה זמן לוקח להחזיר תשובה העברו יומים ולא יצרו איתי שום קשר
בפעם הקודמת החזירו לי תשובה תוך יום
תיכנסו לאתר ותבדקו את סטטוס הבקשה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה