שיתוף בתהליך איסתרק (קומיקס פאנארט) מתחילים?

• הוסף לסימניות
וואו לא ביקרתי פה נצח.
אז לאחרונה ככה אחרי קריאה מחודשת באיסתרק
החלטתי שאני חייב לנסות את כוחי ולתת לזה קצת חיים,
ככה בשביל הכיף שבאתגר,
אז התיישבתי,
פתחתי את העמוד הראשון,
והתחלתי.
אז הנה, סקיצה של העמוד ראשון של הסצנה הראשונה (אחרי הפרק הראשון של החלום).
(עוד אין רקע)
תגובות, הערות, הצעות לשיפור ומחלוקות,
יתקבלו בברכה:giggle:

(אשמח גם ממש לרפרנסים תקופתיים והיסטורים למי שיש לשתף,
תמונות, לוחות השראה בפינטרסט, סרטונים, מה שיש)

צילום מ1סך 2025-01-08 193753.jpg

• הוסף לסימניות
וואו לא ביקרתי פה נצח.
אז לאחרונה ככה אחרי קריאה מחודשת באיסתרק
החלטתי שאני חייב לנסות את כוחי ולתת לזה קצת חיים,
ככה בשביל הכיף שבאתגר,
אז התיישבתי,
פתחתי את העמוד הראשון,
והתחלתי.
אז הנה, סקיצה של העמוד ראשון של הסצנה הראשונה (אחרי הפרק הראשון של החלום).
(עוד אין רקע)
תגובות, הערות, הצעות לשיפור ומחלוקות,
יתקבלו בברכה:giggle:

(אשמח גם ממש לרפרנסים תקופתיים והיסטורים למי שיש לשתף,
תמונות, לוחות השראה בפינטרסט, סרטונים, מה שיש)

צפה בקובץ המצורף 1865516
ממש מדהים!
גם אני מחכה להמשך
שומר על האותנטיות והסגנון של הספר בצורה מעולה לדעתי, וישר מכניס אותך לתוך הסצנה.
כן הייתי ממליץ אולי להוסיף פריים רחב של לונג שוט גדול על הסביבה של מגרש האימון ואיפה כל אחד עומד וכו'. מכאן, למי שלא מכיר, קצת קשה להבין מה הסיטואציה...
עלה והצלח!

• הוסף לסימניות
ממש מדהים!
גם אני מחכה להמשך
שומר על האותנטיות והסגנון של הספר בצורה מעולה לדעתי, וישר מכניס אותך לתוך הסצנה.
כן הייתי ממליץ אולי להוסיף פריים רחב של לונג שוט גדול על הסביבה של מגרש האימון ואיפה כל אחד עומד וכו'. מכאן, למי שלא מכיר, קצת קשה להבין מה הסיטואציה...
עלה והצלח!
את האמת שממש חשבתי על זה אחרי שסיימתי את העמוד שצריך לצייר פריים של לונג שוט לתת קצת העמדה של הסיפור..
אז נראה, אולי נקדיש לו ריבוע מיוחד:)
בסוף זה גם תכלס יותר פאנראט למעריצים אז אני בטוח שיזהו את הסיטואציה,
אבל עדיין... בשביל הסיפור הויזואלי כדאי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה