איפה אוכל לרכוש מכשיר "בייביליס" איכותי ובמחיר סביר לתלתול פאה

• הוסף לסימניות
הפאנית הציעה לי לרכוש לבדי מכשיר בייביליס לצורך 'תלתול' הפאה מפעם לפעם, בלא צורך לרוץ לפני כל אירוע לפאנית.
היא אמרה שהמכשיר אינו יקר מדי.
יש לכם המלצות, כמה והיכן, אשמח מאד להעזר בכם.
(חיפוש בפורומים לא העלה כל דיון בעניין 'מכשיר תלתול')

בתודה מראש!

• הוסף לסימניות
יש חנויות של מוצרים הקשורים לשיער ברח' החבצלת בירושלים.
מומלץ להגיע לקנות שם!!!
אני קניתי שם ומחזיק שנים

• הוסף לסימניות
יש לי מאמריקה ב10 דולר כבר 10 שנים,לא משתמשים עם זה הרבה,בפורים,בחתונה של בן דוד ולפעמים לפיאה,לא צריך להשקיע במשהו יקר,העיקר שיהיה דרגות חימום כדי שלא ישרף השיער.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צילומית;1257892:
יש לי מאמריקה ב10 דולר כבר 10 שנים,לא משתמשים עם זה הרבה,בפורים,בחתונה של בן דוד ולפעמים לפיאה,לא צריך להשקיע במשהו יקר,העיקר שיהיה דרגות חימום כדי שלא ישרף השיער.

וואי תודה, דווקא יש לי אפשרות לייבא מארה"ב, יש לכם דגם מומלץ? והאם אפשר לקנות כאן בארץ ברמה דומה (לא אכפת לי להשקיע קצת, זה דחוף לסוף שבוע הבא).
שוב תודה!

• הוסף לסימניות
ברפאלי לכאורה יש.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צילומית;1257892:

גם לנו יש בסביבות 7 שנים מארה"ב, קנינו ב10$

• הוסף לסימניות
אם את רוצה את הבייביליס לפאה ממליצה לך לקנות בייביליס קרמי.

• הוסף לסימניות
CONAIR PRO טובים מאוד. אשתי קונה אותם בתור פיאנית וממש מרוצה.
עולה בסביבות ה20 דולר.

• הוסף לסימניות
תודה לכולם, אלו שעזרו כאן ואלו שבאישי.

נקנה לא מזמן מחו"ל ב-10 דולר, קרמי, של חברת revlon,
ומרוצים עד הגג.

• הוסף לסימניות
למה הפאנית שלי מייעצת לא לקנות "כי את יכולה להרוס את הפאה..."? זה לא נכון?

• הוסף לסימניות
ייתכן.
דווקא הפאנית של אשתי מאד המליצה לה לקנות.
תוך כדי שלימדה אותה כללי בסיס בסלסול, והדגישה שאין זה מחליף את הצורך לטיפול תקופתי של חפיפה וכדו'.
כדאי לשאול עוד פאניות מוכרות פחות, עם פחות עניין ל...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נתנאלה;1295991:

אני גם שואלת אותה שאלה?
אנחנו לא יכולות לשרוף את הפאה בשימוש לא נכון?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תלמידים;1295752:
נקנה לא מזמן מחו"ל ב-10 דולר, קרמי, של חברת revlon,
ומרוצים עד הגג.

איזה דגם?

• הוסף לסימניות
כך רשום על המכשיר (את האריזה זרקנו):

REVLON APPLIANCES
MODEL RV052
TYPE RC052N1AP

מספיק?!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sara100;1258109:
ברפאלי לכאורה יש.

לא שווה המכשירים מרפאלי.
לא מקצועי לא מחזיק.(הסלסול)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נתנאלה;1295991:

צריך לדעת כמה זמן להשהות את המכשיר על השיער כדי לא לשרוף אותו,

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה