- הוסף לסימניות
דווקא אחר כך נמשיך לנסוע איתו כנהג...ואחכ נמשיך לנסוע איתו כנהג???? ה' ישמור עלינו!!
דווקא אחר כך נמשיך לנסוע איתו כנהג...ואחכ נמשיך לנסוע איתו כנהג???? ה' ישמור עלינו!!
וואו, אני יגיד לך, אני הגשתי תלונה למישטרה על נהג ערבי שבאמצע נסיעה התעצבן (אין לי מושג על מה) והתחיל ליצעוק קללות אז התקשרו למשטרה ואמרו להם להם שיש נהג ערבי...קיצר מסלול
לא נכנס לרחוב ששם הבת שלי היתה אמורה לרדת?? השעה 1:00 בלילה
ושביקשה ממנו לעצור ברחוב שאליו נכנס
צחק עליה ואמר לה אני לא שומע
בסוף עצר לה באמצע שום מקום
והיתה צריכה ללכת ברגל עד הבית
יש לי הוכחת נסיעה
וכן מספר אוטובוס
השאלה אם זה למשטרה או משרד התחבורה
כל הכבוד!!מעדכנת
חזרו אלי מהמשטרה באותו יום
ואמרו שקיבלו את התלונה ויבדקו את הכל
וכן הבוקר חזרו אלי ממשרד התחבורה ואמרו שיטפלו בענין ממש בחומרה
שמעתי כתב שדיבר על זה ברדיו. נראה לי בתוכנית של דיקמן.פותחת במוצ"ש את עיתון בקהילה
(בחיים כמעט הוא לא נכנס אילנו הביתה)
ובדיוק נופלת על כתבה על קווים
ו............הסיפור של הבת שלי
מופיע שם!!!
אז אם זה מישהו מפה שהעלה את זה לכתבה
ממש תודה ענקית
מקווה שאכן זה יעזור
איפה?שמעתי כתב שדיבר על זה גם ברדיו.
אולי תעשי מזה ביזנס סיפור אישי וכדו...
זה היה או ברדיו קול ברמה או קול חי.איפה?
כן, גם אני שמעתי את זה, זה היה בקול חי 97%זה היה או ברדיו קול ברמה או קול חי.
לא זוכרת.
אם תרצי גם לתבוע כדאי שתשמרי כל תיעוד מהטיפולמעדכנת
חזרו אלי מהמשטרה באותו יום
ואמרו שקיבלו את התלונה ויבדקו את הכל
וכן הבוקר חזרו אלי ממשרד התחבורה ואמרו שיטפלו בענין ממש בחומרה
ראיינו אחד שאמר שהוא עסוק בסיפור שקרה לאחרונה באטובוס וכו והוא מחכה לתגובת משרד התחבורהאיפה?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים