- הוסף לסימניות
איפה במחשב הוא נמצא?
לא מוצאת
לא מוצאת
במחשבים נייחים לרוב אין Wi-Fi מובנה, אלא הם מחוברים עם כבל לראוטר.איפה במחשב הוא נמצא?
לא מוצאת
יש לי רשת במחשב נייח אם ראוטר וסינון נטפריבמחשבים נייחים לרוב אין Wi-Fi מובנה, אלא הם מחוברים עם כבל לראוטר.
איך?במחשב נייד יש וויפי
פשוט תחברו אותו לרשת
למטה משמאל בשורת המשימות תלחצו על הסמל של כדור הארץ, תבחרו את הרשת שלכם
צפה בקובץ המצורף 2061326
יש לי מחשב נייח אם רשת ואני רוצה לחבר אליו מחשב ניידככה זה נראה בדרך כלל בנייח. בנייד זה מה שצילמתי
זה לא קשור לנייחככה זה נראה בדרך כלל בנייח. בנייד זה מה שצילמתי
את צריכה לחבר את המחשב הנייד לראוטריש לי מחשב נייח אם רשת ואני רוצה לחבר אליו מחשב נייד
תסביר יותר שם רשת זה בזק?ולבחור את שם הרשת שלך (את יודעת מה הוא? והסיסמה?)
כשאת לוחצת על הסימון של הרשת במחשב הנייד מה כתוב לך?תסביר יותר שם רשת זה בזק?
או השם שלי בראוטר
סיסמה של מה?
של הראוטר?
זה סימן שזה מחוברצפה בקובץ המצורף 2061328 זה מה שיש לי שם
ולא נותן לי אפשרות להוסיף
איפה במחשב נייח צריך להיות רשום לי?מה שכתוב לך במחשב הנייח, לזה את צריכה להתחבר במחשב הנייד
זה בהגדרות של הראוטר (ומן הסתם את גם לא יודעת את הסיסמה אז זה לא יעזור)איך אני יודעת איך קוראים לי?
בניגוד למצופה אני יודעת את הסיסמה.....זה בהגדרות של הראוטר (ומן הסתם את גם לא יודעת את הסיסמה אז זה לא יעזור)
תשאלי את הספק אינטרנט שלך
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים