איפה אני משיגה כזו תאורה לחצר?

• הוסף לסימניות
ראיתי בפינטרסט את השביל הזה, ואני רוצה לעשות כזו תאורת שביל גם אצלנו.
איפה אני משיגה כזו תאורה? מה אני צריכה לחפש?
ניסיתי לבצע חיפוש בעליאקספרס, אבל לא ידעתי איזו תאורה תתן לי את האפקט הזה

קבצים מצורפים

• f71e22eb261712d570544f5cab6de76b.jpg
    f71e22eb261712d570544f5cab6de76b.jpg
    KB 127.2 · צפיות: 41
  • הוסף לסימניות
דרך אתרים יש קצת סיכון או שלא יהיה מספיק איכותי או שלא יצא בדיוק מה שהוזמן [כתבו ע"ז לא מזמן כאן בפורום] מ"מ יש לי אתר שאני יודעת כמה שקנו שם ודווקא כן היו מרוצים www.lightinthebox.com או בחניות כמו מחסני תאורה וכאלה אם אתם מירושלים אז יש בתלפיות חנות די גדולה של מחסני תאורה אם מחלקה מיוחדת לתאורת גינה [זה תאורה יחסית יותר זולה מפנים כך ששווה להתרשם באופן אישי] ובאופן כללי יש עוד מבחר חניות טובות ואיכותיות
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
זו נראית תאורת חוץ רגילה,
התוצאה המעניינת היא ממיקום נכון ומחושב, התאורה מוטית לצד כך שהאור נזרק הצידה וצריך לחשב נכון בשטח את זריקת האור ע"מ לדעת מה המרווחים ברצויים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י revrut;n5032833:
זו נראית תאורת חוץ רגילה,
התוצאה המעניינת היא ממיקום נכון ומחושב, התאורה מוטית לצד כך שהאור נזרק הצידה וצריך לחשב נכון בשטח את זריקת האור ע"מ לדעת מה המרווחים ברצויים

בתאורת חוץ רגילה האור יותר מתפשט לצדדים, לא? האור כאן נראה לי חזק וממוקד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י rivkic;n5033347:

ישנם גופי תאורה שאת יכולה לקבוע כמה ממוקדים הם יהיו ולא ״יתפזרו״.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י rivkic;n5033347:
זה אכן כמו שענו לך , תלוי בגוף התאורה
וגם תלוי בעוצמת הלד.
תעשי בירור רציני ,
רצינו לעשות עכשיו תאורת לדים במרפסת עם גופי תאורה פנימים וגם כנל מקרינים לכיוונים ואמרו לנו שזה לא כדאי כי מתקלקל די מהר ואז צריך להחליף את כל גוף התאורה .

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה