אף אחד לא יעשה לך עכשיוושיהיה מוכן במקום ביום ראשון לפני סוכות.
נ.ב.
גם אני יודע איפה לנסות, ואיפה אולי ואיפה יכול להיות.
אני אשמח אם מישהו יודע איפה באופן חד משמעי (יחסית כמובן) איפה עושים דברים כאלה.
אני מאמין שיש חנויות פוטו שאם אני יבוא מספיק מוקדם בבוקר אז אולי...אף אחד לא יעשה לך עכשיו
תחכה לאחרי החגים
יש את מתוקיר במודיעין עילית תנסה אותם אבל כן לדעתי יקח להם יותר זמןאני מאמין שיש חנויות פוטו שאם אני יבוא מספיק מוקדם בבוקר אז אולי...
לכאורה אתה צודק, אבל אני ינסה..
אשמח אם מישהו יודע מה החנויות שעושות את זה. כי מצאתי את אלה שעושים מאורסים ואת אלה שעושים תמונה. את אלו שעושים את שתיהם יחד מצאתי רק בבני ברק
תודה. אבל אני מחפש בירושלים.יש את מתוקיר במודיעין עילית תנסה אותם אבל כן לדעתי יקח להם יותר זמן
וגם טלפוטו דבר איתם בשישי בוקר 089744770
או שתכתוב להם מייל או גוגל תראה קטלוג...
פרקטי מכינים את התליונים האלה? אני בדיוק אמור להיות שם היום.פרקטי הכי מהיר הכי זול הכי איכותי
כןפרקטי מכינים את התליונים האלה? אני בדיוק אמור להיות שם היום.
הם אורזים לך יפה לא נראה לי עיצובים וכאלו...אגב, מישהו יודע כשאני קונה מחזורים בפרקטי אם זה כולל משלוח או אריזה או עיצוב או משהו?
אוקיי. זה לא דחוף לי לחג כי כבר התייאשתי.כן
מכינים במקום
יכול להיות שיהיה שם היום עומס יתר...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: שמואלזון1 //