איפה אני רואה את הקוד של וינדוס 8.

• פותח הנושא park
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
במחשב נייד שנקנה עם מערכת וינדוס מותקנת מקורית? אבל בלי דיסק. יש מדבקה של וינדוס 8 בלי אינפורמציה.

• הוסף לסימניות
אין אפשרות להעביר למחשב אחר.
את הקוד ניתן לראות ע"י תוכנות למיניהם, עדיין משנה?

• הוסף לסימניות
אני לא מעונין להעביר למחשב אחר אני מעונין לעדכן ל8.1 והוא מבקש ממני את הקוד.
ואשמח לשמוע גם מה דעתך על 8.1 ?

• הוסף לסימניות
יש לי נתיב.
לכן לא הייתי מלכתחילה לחפש בנט. ראיתי שיש המון חומר על זה.

• הוסף לסימניות
מעדכנים ב'הוספת תכונות לוינדוס 8'?

• הוסף לסימניות
הבעיה שהמחשב עם נתיב והם חסמו את כל האפליקציות. והעדכון דרך אפליקציה הם נתנו לי הורדה שמעדכנת אבל אני צריך את הקוד.

• הוסף לסימניות
תודה רבה!
אני מכניס את זה להתקנה של העדכון ל8.1 והוא אומר לי שהקוד לא מתאים.
כנראה שיש קוד מיוחד לעדכון.
אלפי תודות לכל המסייעים.

• הוסף לסימניות
ברוב מחשבי המותג חדשים הקוד נמצא בתוך הביוס כך שלא צריך לעשות שום דבר מיוחד בהתקנה, אם יש לך רשיון מובנה במחשב ההתקנה לא תדרוש ממך להכניס שום קוד, האם אתה בטוח שהרשיון שלך מקורי? מה הודעת השגיאה המדוייקת שאתה מקבל?

• הוסף לסימניות
הוידוס מקורי. אבל העדכון המקורי דרך האפסטור לא עובד לי כי נתיב חסמו אותו ולכן הביאו לי מקור חלופי להתקנה של העדכון.
העדכון הספציפי הזה מבקש קוד של הוינדוס 8 אבל הקוד שהתוכנה שפרסומון הביא לי לא מתאים לעדכון.
אני אבקש מנתיב שפשוט יפתרו לי את הבעיה.
תודה בכ"א.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה