תודה! באמת רעיון טוב, הוצאתי.. איך עכשיו?נכתב ע"י משה בנימין;2174324:את האייקונים תוציאי מחוץ למלבנים. שיהיו בצד ימין של המלבן ויהיו משיקים אליו
הייתי ממליץ לשנות פונט
נכתב ע"י תובנה;2174329:יפה מאד וערוך באופן ברור.
הכיבוד קל במקום בסדר
אבל חסר לי מלך
משהו מזמין
משהו אחד בגדול
כותרת , פניה אישית לקהל היעד.
וכן לטפל בטיפוגרפיה נגיד: שח בקטן. גוף המלל חלק להגדיל קצת חלק להקטין, לשקול אפשרות לשילוב כתב יד.
השילוב של הפרפרים מתאים ויפה.
נכתב ע"י shoshi3332;2174364:הייתי משאירה במודעה כזו עמוסת מלל
יותר מרווח למעלה מאשר הכמין חור שנוצר למטה
שיהיה גם מקום לנשום....
ומלל עמוס למעלה מעמיס יותר מידי
נכתב ע"י איציק כרמי;2174381:את הכיבוד הקל הייתי תוקע על הבר..
וברצינות.
יש קצת דברים במלל שכדאי לסדר, כמו הש"ח שמופיע רק ב350 ולא במחיר הרגיל,
הגרש בתאריך במקום גרשיים בין שתי האותיות,
קרית משה, ירושלים (לא בירושלים),
י"א באב, כמו כן א' באלול
(אולי בכלל כדאי לכתוב ר"ח אלול)
יישור של הפלאח לטקסט
וכמו שאמרו לפני חסר כאן מלך!
נכתב ע"י swsshira770;2175551:ב״ה
ובכל זאת לא שינתם פונטים? לא חבל? זה יכול להקפיץ את הפרסום בכמה רמות..
נכתב ע"י הגיג;2178649:מרחוק כשרואים את הכותרת + האייקונים זה יכול להיתפס כמישהי שתיצור לעצמה את החתונה. כולל, למשל, תערוך את השולחן לפי טעמה.
לדעתי כדאי לשים לב לדבר הזה... 'ליצור חתונה' זה קצת מטעה.
אולי זה 'להביא' או כל נרדפותיה...
דבר נוסף, כיבוד קל לא הולך בד"כ עם סכו"מ, וזה גם קצת מוריד מהאמינות של רצינות הקאוצ'ינג.
כביכול, זה לא אחד היתרונות של המוצר שאתה מוכר. זה לא קשור. זה יכול להופיע בצד ימין בקטן בלי אייקון כדי להרגיע את מי שמודאג משיעור ארוך בלי אוכל.
נכתב ע"י Ben2648;2178664:קודם כל - להחליף גופן! ולמחוק את זה שהשתמשת בו מהמחשב
להשאיר יותר שוליים. שהטקסט קרוב לשוליים זה לא אסתטי.
זה שיש כמה צבעים לטקסטים זה בסדר, אבל הגוונים מאוד קרובים וזה נראה כמו פאק בהדפסה (אולי מרוב שאני בדפוס כל היום..)
בקשר לרקע, לפעמים רקע לבן מתאים ומחמיא לעיצובים. כאן זה עומד איפשהו באמצע,
חסר איזה אלמנט או אולי מעבר צבע עדין.
ההיררכיה בסדר גמור.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים