- הוסף לסימניות
כןשלום,
אני מחפשת תחפושת לשני תינוקות אחת בת 4 חודשים ואחת בת שנה וחצי, אני רוצה אותו דבר,
יש למישהי רעיון?
ואגב, לגבי הבונבון, זה עדיין רלוונטי להשכרה?
כןשלום,
אני מחפשת תחפושת לשני תינוקות אחת בת 4 חודשים ואחת בת שנה וחצי, אני רוצה אותו דבר,
יש למישהי רעיון?
איפה את גרה?
ראית את המייל שרשמתי?אני מבני ברק - בקשר לתמוונת מעדיפה לא להעלות תמונות כאן
תכתבו לי מייל ואשלח לכם תמונות
אין לי אפשרות לשיחות באישי.יש לי גזר מהמם של כרטרס, 6 חודשים
נלבש פעם אחת בלבד
30 ש"ח!!!
לפרטים באישי
בני ברק
נמכר ממזמן......אין לי אפשרות לשיחות באישי.
עדיין רלוונטי?
כמה את לוקחת על זה?יש לי למכירה תחפושת גלידה ממתחפשים ברמה של שנה שעברה זה היה לילדה בת 8 חודשים ולילד בן שנתיים וחצי
צפה בקובץ המצורף 1575968
אוקי, תודה!נמכר ממזמן......
על כל אחד 100כמה את לוקחת על זה?
מכירה מישהי שיש לה שתי בנות, בהפרש קטן ביניהן,שלום,
יש למישהי רעיון?
איזה מידה יש לך פנדה? אני צריכה 0-3, את משכירה או משאילה?קרטרס מומלץ ממש,
יש לי תחפושת אננס ותחפושת פנדה,
היה לי בעבר גם אלפקה שלהם,
נוח מאד לילדים מגיל קטן ממש.
רלוונטי?יש לי למכירה תחפושת גלידה ממתחפשים ברמה של שנה שעברה זה היה לילדה בת 8 חודשים ולילד בן שנתיים וחצי
צפה בקובץ המצורף 1575968
כןרלוונטי?
יכולה להעלות לי תמונה? יש לך אופציה להתכתב באישי?
יש לי את זה ב0.2.4יכולה להעלות לי תמונה? יש לך אופציה להתכתב באישי?
ומה המידות?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים