במיוחד לילדים-ראיתי בקרטרס
תודה!קרטרס
אני הזמנתי באלי אקספרס תות לתינוקת בת חצי שנה
הגיע תוך 10 ימים
![]()
Baby mädchen outfit erdbeere kostüm volle hülse romper + hut + weste infant halloween festival purim fotografie kleidung - AliExpress 1501
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comhe.aliexpress.com
![]()
2023 sommer baby jungen mädchen unisex obst typ hut mit body infant kleinkind baumwolle nette overall fotografie outfits - AliExpress 1501
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comhe.aliexpress.com
אני קניתי אפרוח ואיל מגרין טויסאשמח לרעיונות לתינוק בן 5 חודשים
יש לי למכירה תחפושת גלידה ממתחפשים ברמה של שנה שעברה זה היה לילדה בת 8 חודשים ולילד בן שנתיים וחצירעיון לתחפושת גלידה לילד בן שנה וילדון בן שנתיים.
אצלינו בסופר שיין תוכלי למצוא תחפושות איכות יפיפיות!מחפשת באיזה חנויות בארץ יש תחפושות יפות. בדגש על חנויות שיש להם גם תחפושות איכותיות לתינוקות, ולא רק לילדים.
תודה רבה!
בכמה מוכרת?יש לי למכירה תחפושת גלידה ממתחפשים ברמה של שנה שעברה זה היה לילדה בת 8 חודשים ולילד בן שנתיים וחצי
צפה בקובץ המצורף 1575968
איזה מידה?תחפושת פנדה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים