- הוסף לסימניות
רציתי צבע אחר.איזה צבע? יש לי בצבע אפור מלאנג' חדש שאני רוצה למכור
תודה
רציתי צבע אחר.איזה צבע? יש לי בצבע אפור מלאנג' חדש שאני רוצה למכור
מה המחיר שאת לוקחת?איזה צבע? יש לי בצבע אפור מלאנג' חדש שאני רוצה למכור
יש לי צהוב כחדשרציתי צבע אחר.
תודה
אם רלוונטי אני גם אשמח לשמוע פרטים.תשלחי לי הודעה פרטית
אין לי פרימיום...
לא זה התכוונתייש לי צהוב כחדש
מה זה אומר?אם יש לכם קרוב משפחה שלומד בישיבת מיר יש שם תלושים מאוד זולים לכל סוגי העגלות
זה אומר שיש שם במשרד של הישיבה תלושים לכל תלמידי הישיבה במחירים מוזלים לכל חברות העגלותמה זה אומר?
אתה יודע כמה המחיר של B6 דרכם?זה אומר שיש שם במשרד של הישיבה תלושים לכל תלמידי הישיבה במחירים מוזלים לכל חברות העגלות
נשמטו לך המחיריםבררתי בחנות "סוויט בייבי" והמחירים הם:
B5=
B6=
ניתן לקנות מהם בטלפון והם שולחים לך עד לבית.
יש בלי אמבטיה?דרך מיר
B6 4090 החדשה
אשמח לשמוע פרטים mofamatok ג'מייל.. תודהאיזה צבע? יש לי בצבע אפור מלאנג' חדש שאני רוצה למכור
מתי?אני קניתי בחסדי שמואל ב4800 כולל עגלה אמבטיה תיק וכוס
בוגבו בי 6
צריך לבדוק שיש עדיין תמבצע הזה…
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים