עזרה איפה אפשר להשג תמונה טובה של בית המקדש ושבעת המינים

• הוסף לסימניות
ערב טוב
אני צריכה לעצב מהרגע להרגע פלקט לסוכות שתריך לרדת לדפוס עד סוף השבוע
ובשביל זה אני צריכה תמונות טובות של בית המקדש, העלאת ביכורים, ופירות שבעת המינים באיכות טובה
אם מישהו מכיר אתר - או אמן שיש לו כאלה תמונות - ויכול להעלות פרטי התקשרות או קישור
זה ממש יעזור
יישר כח
שנה טובה

• הוסף לסימניות
@Khneman מאיפה האוצר הזה? זה לשימוש חופשי?

• הוסף לסימניות
אני מוכרת תמונה איכותית של ציור שציירתי את ביהמ"ק -
https://efrat4127.wixsite.com/bitan-13/blank-15

פרטים במייל:
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

בית המקדש.PNG

• הוסף לסימניות
ערב טוב
אני צריכה לעצב מהרגע להרגע פלקט לסוכות שתריך לרדת לדפוס עד סוף השבוע
ובשביל זה אני צריכה תמונות טובות של בית המקדש, העלאת ביכורים, ופירות שבעת המינים באיכות טובה
אם מישהו מכיר אתר - או אמן שיש לו כאלה תמונות - ויכול להעלות פרטי התקשרות או קישור
זה ממש יעזור
יישר כח
שנה טובה

יש בשאטרסטוק ו- @בלון מוכרת

• הוסף לסימניות
@Khneman מאיפה האוצר הזה? זה לשימוש חופשי?

• הוסף לסימניות
האלה אם האיפשהוא בטוח חינמי כי אהבתי את התמונות

• הוסף לסימניות
@ציפי ווייס @שני.ס
מאיפשהו מהאינטרנט
לא זוכרת מאיפה בדיוק..
תזכורת:
> העלאת קבצים לשימוש חברי הפורום:

הפורום מתייחד בעזרה ובשיתופי פעולה נהדרים. אך יש לשים לב לכללים הבאים:
  • אין להעלות קבצים לשימוש חברי הפורום מתוך אתרים אפי' חינמיים. יש להעלות קישורים להורדת התמונה/אלמנט מתוך האתר. אלא אם כן הקובץ יוצר על ידיכם. וכן במקרה של ניק שמציין שאין לו גישה לאתרים אלו.
  • כמובן שאין להעלות בשום אופן תמונה המוגנת בזכויות יוצרים, אפילו אם נקנתה על ידכם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה