מידע שימושי איפה אפשר להשיג את "אש בפאתי מערב"?

• הוסף לסימניות
זכור לי שהייתה הצגה בשם זה לפני שני עשורים, על הקמת בית יעקב והגב' שרה שנירר ע"ה.

• הוסף לסימניות
אאל"ט ההצגה הופקה ע"י סמינר ויז'ניץ בבני ברק.
אולי תנסי לפנות אליהם?

• הוסף לסימניות
תשאלי את המורה רבקה צין מסמינר ויז'ניץ- היא הפיקה את ההצגה. היא גרה ברחוב נחמיה בבני ברק. נסי להשיג את מספר הטלפון שלה.

• הוסף לסימניות
וואו!
לא ציפיתי לתשובה כל כך מהירה, ועוד בשעה כזאת...
תודה לכל העונות.

• הוסף לסימניות
השגת?
כי אני ראיתי את זה כשהייתי בכיתה ו' ונהנתי נורא, ותמיד ניסיתי להיזכר איך קראו לזה, ופתאום נזכרתי מהפורום הזה,
תגידי אם את משיגה...
אני רוצה גם.

• הוסף לסימניות
יש גם הצגה של סמינר ויזניץ "לב הסופה" אולי יש למישהי?

• הוסף לסימניות
אם השגתן, אשמח מאד לקבלו.
דחוף לי למחר-כ''ו אדר.
תודה רבה

• הוסף לסימניות
נוסטלגיה
אשמח גם לקבל
סרט מיוחד

• הוסף לסימניות
אם מישהיא השיגה את הסרט אש בפאתי מערב אני ישמח ממש...

• הוסף לסימניות
קופצת על האשכול..
אני מחפשת להעביר את השעות לצד משמרות עם אמא מבוגרת.
איך אני יכולה להשיג לה חומר חינמי??

• הוסף לסימניות
לצורך שהייה לצד אמא מבוגרת.
ושביל להעביר נחמד את הזמן.
איך אני יכולה להשיג ומר מעניין חינמי?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה