איפה אפשר להשיג ברווז

• הוסף לסימניות
באזור בני ברק?

ו- סליחה אם הצחקתי מישו...

• הוסף לסימניות
בפינת החי?!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;1140837:

חי...

כזה, באמיתי, ששוחה במים, רציני ביותר!... (הכוונה לברווזון קט ולא לברווז בוגר)

קבצים מצורפים

• עופות מים ובקרבת מים (40).JPG
    KB 57.3 · צפיות: 25
  • הוסף לסימניות
לראות או לקנות?

• הוסף לסימניות
להשאיל :) (להשכיר ??)

יש מישהו בק"ס שיש לו פינת חי פרטית "למען החי", אולי הוא ישכיר?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מילה בסלע;1140861:
התכוונת בוודאי להשאיל..
יש גמ"ח ברווזים ברח' גיבורי ישראל(לא באמת), תמורת צ'ק פיקדון, ותשלום על העמדת ברווז, כולל ביטוח בפני נשיכות וניקורים...
לענייננו, נראה לי שיותר כדאי לשאול: "למי יש ברווז להשאלה לצורך X למשך Y"
וכך תקבלי מענה יותר ענייני מאשר הליצנות שלי..

• הוסף לסימניות
בפינת החי ב"ב
ראיתי משהו משלם שם ולוקח את האפרוחי ברווז לכמה שעות לביתו

• הוסף לסימניות
יש מפעילות של בעלי חיים בגנים, להם בוודאי יש.

• הוסף לסימניות
וואו!

תודה על המידע.

עכשיו אגלה לכם לשןם מה דרוש לי ברווז - --

פשוט, העניין ישמע לכם הזוי אבל אני חייבת לעשות זאת. העיריה בעיר שבה אני עובדת מזניחה את נושא הביוב והניקוז באזור הכיתה שלי. בית הספר מורכב מקראונים, כל שנה המים עולים, עושים רפסודות, גונדולות ומה לא כדי לעבור. בנות נרטבות, מורות נרטבות, נורא ואיום.

החלטתי להביא ברווז לאתר, לצלם את המצב ולשלוח לעיתונות.

מנסיונם של אחרים: זה עבד יופי. תוך יומיים באו עובדי עיריה ותקנו את אגם הברבורים שנוצר שם, לקול הדי תקשורת פרשנויות ומאמרים בנושא ובמסתעף ממנו.

תקוו בשבילי שהשנה לא אצטרך ללמד בהמחשה חיה של תיבת נח.

• הוסף לסימניות
עזבי, תוותרי על הברווז.
אוטוטו גלי צה"ל מטלפנים אליך לסיקור נרחב של המצב.:rolleyes::cool:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י לשם שינוי;1141001:
עזבי, תוותרי על הברווז.
אוטוטו גלי צה"ל מטלפנים אליך לסיקור נרחב של המצב.:rolleyes::cool:

מזה ומזה אל תנח ידיך...

• הוסף לסימניות
בשביל מה את צריכה לקנות / להשאיל / להלוות / להשכיר
תשלבי את הברוז בפוטושופ :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה