איפה אפשר להשיג חלאט לאוכל לילדים?

• פותח הנושא bbr
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
מישהי יודעת איפה אפשר לקנות חלאט לאוכל לילדים אני מאוד רוצה במקום סינרים שהם כל כך לא שבתיים?
מישהי יודעת כמה זה עולה בדרך כלל ואיפה אפשר לקנות בערים: ביתר / אשדוד / ירושלים
תודה:)

• הוסף לסימניות
גם אני מכירה בבית שמש, אם את רוצה אני יכולה לקנות לך....

• הוסף לסימניות
בצרכניית המרכז בביתר

• הוסף לסימניות
אני חושבת שבחנות ברודווי יש חלאטים.
יש להם סניפים בדיוק איפה שאת מחפשת...
אבל עדיף שתתקשרי לפני שאת הולכת לקנות.

• הוסף לסימניות
גם אני מאד רציתי לבן שלי, כמה זה עולה בערך?

• הוסף לסימניות
צרכניית גור ב"ב
נדמה לי בסביבות 150 ש"ח

• הוסף לסימניות
באשדוד יש במרקס אנד ספנסר.

• הוסף לסימניות
בברדווי יש. באזור 100/150

• הוסף לסימניות
איך זה נראה? אפשר תמונה?

• הוסף לסימניות
באשדוד יש בעוד חנויות

• הוסף לסימניות
בבני ברק ברח' יונה הנביא 29 כל השנה

• הוסף לסימניות
מישהו יודע כמה זה עולה בברודווי?
אני רוצה לשלושת הבנים שלי, וזה יוצא לי המון בשביל סה"כ סינר אבל זה הרבה יותר מכובד ונראה לי גם יותר נח מסינר שהם לא יכולים לקשור לעצמם.
אם היה לי זמן הייתי תופרת עכשיו נראה לי היה יוצא הרבה יותר חסכוני...

• הוסף לסימניות
קטעים איתכם
הרבה יותר זול לקנות חולצה נוספת, ולתת לה לשמש כ"חולצת אוכל"
150 ש"ח על סינר???
למה מה קרה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה