איפה אפשר להשיג חלקי חילוף של משאבה דו צדדית מדלה

• הוסף לסימניות
השאלתי משאבה דו צדדית מדלה מגמ"ח
והשריתי הכל עם אקנומיקה ובשטיפה חלק אחד קטן (המסומן בתמונה) נפל לסימפון של הכיור (פצחנו אותו ולא מצאנו את החלק)
בחנות שמוכרת חלקי חילוף אמרו לי שהיות וזו משאבה ישנה אין להשיג חלקי חילוף.

אולי במקרה מישהי יודעת היכן כן יש לקנות חלקי חילוף למשאבה זו
או במקרה יש לך משאבה כזו ישנה ולא עובדת ואני יכולה לקבל ממך את החלק החסר.

אשמח לכל עזרה בנושא

קבצים מצורפים

• משאבה.docx
    KB 170.1 · צפיות: 90
  • משאבה.docx
    KB 170.1 · צפיות: 52
  • הוסף לסימניות

• הוסף לסימניות
קרה לי מקרה דומה...
אני זקוקה בדחיפות לחלקים של משאבת מדלה פריסטייל-
(החלקים הניתנים לשטיפה... -הכל חוץ למנוע ולצינוריות...)
אשמח לכל מידע בענין!!
תודה מראש
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
היי,

אם משהי מכם הסתדרה בסוף אשמח לקבל עזרה
יש לי משאבת מדלה חשמלית מגמח ונאבד לי אחד הפקקים של הבקבוקי אחסון
האם יש למשהו כאן חלקים של המשאבה למכור לי? לא הצלחתי למצוא בחנויות בכלל

• הוסף לסימניות
היי,

אם משהי מכם הסתדרה בסוף אשמח לקבל עזרה
יש לי משאבת מדלה חשמלית מגמח ונאבד לי אחד הפקקים של הבקבוקי אחסון
האם יש למשהו כאן חלקים של המשאבה למכור לי? לא הצלחתי למצוא בחנויות בכלל

מצאתי (בלי משלול חינם)

ל"ש

[/URL]

Screenshot_20240520_100615_Chrome.jpg

נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה