דרוש מידע איפה אפשר להשיג לבבות נייר לחתונה?

• הוסף לסימניות
איפה אפשר להשיג לבבות נייר לחתונה?

• הוסף לסימניות
חתיכות נייר לבנות -יודעת, פני אלי למייל efraim60 בגימייל

• הוסף לסימניות
אני יודעת על ללבות אדומים.
אם מעניין אותך תכתבי לי...

• הוסף לסימניות
לבבות אדומים(אולי יש להם גם לבנים)
מבני ברק נראה לי, אבל הביאו לי עד הבית בירושלים!
קילו בשמונים ש"ח.
חצי קילו בחמישים.
0583241038

• הוסף לסימניות
אני יודעת שיש באזור גאולה חנות בבית שקוראים לה דובון בלון כמיטב ידיעתי יש לה גם אדום גם לבן
אבל כאי לשאול אותה:
0584134488

• הוסף לסימניות
מה הבעיה ?!
אפשר להכין לבד !
לקחת הרבה נייר ולגרוס במגרסה וזהו, לא ?!

• הוסף לסימניות
יש את זה

קבצים מצורפים

• 2022-06-21.png
    2022-06-21.png
    KB 128.1 · צפיות: 84
  • הוסף לסימניות
מישהי קנתה אולי באליאקספרס?
בטוח יש שם בחצי כסף...

• הוסף לסימניות
בכמה חתונות שלנו היה חסר בארץ לבבות אדומים
ישבנו וגזרנו ריבועים קריפונים אדומים ושמנו בצלופן
יצא מדהים!!!

• הוסף לסימניות
ממליצה בירושלים, תחנה מרכזית בקומה של הרציפים
יש חנות כל בו בזאר משהו, שמוכרת קונפטי ולבבות וניירות צבעוניים גרוסים בזול

• הוסף לסימניות
באיזה עיר את מחפשת? כי בביתר יש אחת שיש לה גמח אביזרים לריקודים יש לה המון דברים מטורפים שוה להגיע מכל עיר ויש לה גם לבבות המס 0504132556 קורים לה רבקי הופמן אנחנו לקחנו ממנה גם השרות שלה 1000

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה