דרוש מידע איפה אפשר להשיג לוף (כרתי)נקי מחרקים?

• הוסף לסימניות
לפי הרב ויא הטיפול בכרתי אותו דבר בין אם זה גידול מיוחד ובין אם זה גידול רגיל
מצו"ב דף ההוראות העדכני שנשלח

קבצים מצורפים

• סימנא טבא תשפה.pdf
    KB 203.3 · צפיות: 23
  • הוסף לסימניות
יש בצל ירוק של גידול מיוחד וראיתי בשנים קודמות מעט כרתי של גידול מיוחד (היו "רזים" יחסית).
כנראה יש קושי לגדל או שאין כ"כ ביקוש בכל השנה.
אני חותכת ושוטפת לפי ההוראות - דורש סבלנות... אבל הכרתי הרגיל נוח לחיתוך ופירוק לגלדים!

• הוסף לסימניות
ממש סליחה!
הייתי בהרצאה של הרב ויא
הוא הראה לנו תולעים קטנות מטילות בתוך הלבן של הבצל הירוק (ולכן נדרש גידול מיוחד)
כידוע גם בבצל הרגיל יכולה להיות בעיה בגלדים הלא צמודים!

• הוסף לסימניות
ממש סליחה!
הייתי בהרצאה של הרב ויא
הוא הראה לנו תולעים קטנות מטילות בתוך הלבן של הבצל הירוק (ולכן נדרש גידול מיוחד)
כידוע גם בבצל הרגיל יכולה להיות בעיה בגלדים הלא צמודים!
בצל צעיר זה ידוע שצריכים רק בגידול מיוחד
דברתי על כרתי
סליחה אם לא הייתי ברורה

• הוסף לסימניות
יש לB&D מוצר חדש בשם אבקת כרישה, בד"צ העדה החרדית
לא ניסינו אבל כן קנינו

• הוסף לסימניות
יש בבני ברק בחנות הירקות ברחוב כהנמן פינת נפחא בהכשר של הרב לנדא.

• הוסף לסימניות
הודעות של ועד הכשרות של העדה החרדית

קבצים מצורפים

• unnamed (3).png
    unnamed (3).png
    KB 475.6 · צפיות: 35
  • unnamed (2).png
    unnamed (2).png
    KB 112.4 · צפיות: 33

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה