מצלמה איפה אפשר להשיג מצלמה g7 מארק 3 בדחיפות!

• הוסף לסימניות
אני חייבת בדחיפות מצלמה של קנון g7 מארק 3,
אני לא מצליחה להשיג את זה בשום מקום,
כולם אומרים אזל מהמלאי!
יש למישהו מושג איפה אפשר להשיג?
תזכו למצוות!

• הוסף לסימניות
מרכז האלקטרוניקה בירושלים
054-7923200
פוטו סטודיו
02-5377556
ב2 החנויות האלה הייתי לא מזמן והיה

• הוסף לסימניות
חחחח,
התכוונתי מצלמה למכירה?
נו פליזז יש למישהו??
g7 מארק3

• הוסף לסימניות
למי שמעונין אני מוכרת מצלמה SX740 שהיתה בשימוש פחות משנה במצב שמור מאד
מצלמה פצצה עם איכות צילום ווידיו מטורפים
ללא מטען (אפשר להטעין את הבטריה במטען אוניברסלי) נמכרת עקב רצון למצלמה מקצועית יותר
ב2150 כל הקודם זוכה!!!!!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מה ההבדל בין מארק2 למארק3?

• הוסף לסימניות
כאן יש במלאי:

• הוסף לסימניות
כאן יש במלאי:
מה טווח מחירים? חסום לי

• הוסף לסימניות
המחיר עלה ל-3.500 בערך,
ובקאמרה רשום שיש אבל שאתה מזמין מתקשר נציג שרות לומר שיבוא עוד חודש....

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
בסוף קניתי בפוטו סטודיו בירושלים
ב3,250

• הוסף לסימניות
יש מצב ששם יש
UNR בבני ברק
רחוב אלישע 5
tel:+undefined-0527148848

• הוסף לסימניות
יש גם בB&H
והמחיר 2700
לא יודעת תוך כמה זמן משלוח ומה עלות משלוח

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה