איפה אפשר להשיג? ערסל לבובות

• פותח הנושא ov
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
איפה יש להשיג ערסל פינתי מרשת לבובות

מקווה שהובנתי מה אני מתכוונת...

• הוסף לסימניות
ביג דיל

ראיתי לפני כמה חודשים בחנות ביג דיל ברבי עקיבא בבני ברק. היה בכמה צבעים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י טיגר;1400195:
יש באיביי בגרושים

אשמח לקבל קישור
וגם האם זה איכותי או שהרשת נקרע מיד?

• הוסף לסימניות
תקני ערסל רגיל מרשת, ושימי בו בובות? למה את צריכה שיקראו לזה 'ערסל לבובות'.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אברך;1400771:
תקני ערסל רגיל מרשת, ושימי בו בובות? למה את צריכה שיקראו לזה 'ערסל לבובות'.

ממש לא חשוב לי השם של זה
אני מחפשת ערסל מרשת.... טוב?!

• הוסף לסימניות
מישהו יוכל להעלות תמונה כדי שנראה מה זה
זה נשמע פתרון אכסון מצוין לבובות

• הוסף לסימניות
בבקשה

קבצים מצורפים

• 6256-413.jpg
    KB 131.1 · צפיות: 81
  • הוסף לסימניות
זה מהבית שלך? זה מדהים! נראה מקטלוג.

אני מכיר ערסל שמתחבר בשתי פינות ולא בשלוש כמו בתמונה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אברך;1400956:
זה מהבית שלך? זה מדהים! נראה מקטלוג.

אני מכיר ערסל שמתחבר בשתי פינות ולא בשלוש כמו בתמונה.

זה מהאתר :);)

• הוסף לסימניות
לאמא שלי יש רשת יותר אלסטית, יש לה שם המון דובים ענקיים, וזה מאוד מייפה את החדר בהזדמנות כשאקפוץ אליה אולי אצלם ואעלה...

בכל מקרה קחי בחשבון שהבובות מתמלאות באבק, כך שמי שרגיש לקרדית האבק יכול להנזק.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה