דרוש מידע איפה אפשר להשיג פנקסים עם שם אישי?

• הוסף לסימניות
ראיתי ב'וקסברגר' בהוצאת "פרפרים" אבל חסרים להם שמות מאוד נפוצים. הלכתי לכל הסניפים בי-ם ובב"ב ולא הצלחתי למצא שמות של כיתה שלמה (זו כיתה עם שמות נורמטיביים לגמרי. הכי פחות שכיח שיש שם זה "אביבה" ו"הילה" ודווקא אותם כן היה...)

בקיצור, משהו נתקל אולי בפנקסים עם הטבעת שם אישית בחנויות אחרות?

אודה על כל מידע!

• הוסף לסימניות
ראיתי ב'וקסברגר' בהוצאת "פרפרים" אבל חסרים להם שמות מאוד נפוצים. הלכתי לכל הסניפים בי-ם ובב"ב ולא הצלחתי למצא שמות של כיתה שלמה (זו כיתה עם שמות נורמטיביים לגמרי. הכי פחות שכיח שיש שם זה "אביבה" ו"הילה" ודווקא אותם כן היה...)

בקיצור, משהו נתקל אולי בפנקסים עם הטבעת שם אישית בחנויות אחרות?

אודה על כל מידע!
מה הנושא של התוכנית???...

אולי תדפיסי לבד??
לא כ"כ מסובך

• הוסף לסימניות
אז תלכי על משהו אחר...
אולי מחזיק מפתחות עם האות הראשונה של השם?
או אפילו השם המלא.

• הוסף לסימניות
אין אדם הולך אלא למקום שלבו חפץ....

• הוסף לסימניות
תנסי בנכון לעכשיו יש להם גם פנקים עם שמות-יש את המוצרים בכל ארץ לא יודעת בדיוק באיזה חנויות, זה המספר שלהם:
02-9998382

• הוסף לסימניות
אני קניתי באיזה חנות פנקס כזה עם סמיילי, וחותמת שם למטה
הולך עם מחזיק מפתחות
לא זוכרת של איזה חברה.

• הוסף לסימניות
תנו לי שם של חנות שמיבאת מוצרים שלהם (קופסקית בעזרא-נחמיה, אם אני לא טועה, נכון?) אין להם אתר ובטלפון נשמע לי לא מידי יעיל.

• הוסף לסימניות
אולי לנסות בסניף אחר של וקסברגר, או שאזל אצל כולם? בכל את נשמעת מורה (זה נכון?) כיפית

• הוסף לסימניות
אולי לנסות בסניף אחר של וקסברגר, או שאזל אצל כולם? בכל את נשמעת מורה (זה נכון?) כיפית

ניסיתי את כל הסניפים, וקסברגר טוענים שהם הפסיקו לעבוד עם 'פרפרים' ולכן המלאי לא יחודש.

תודה, משתדלת:)

• הוסף לסימניות
אולי חבקוק בירושלים
מתאים להם כאלו דברים

ואכן התכוונתי לחברה של נכון לעכשיו

• הוסף לסימניות
הו, כמה זמן שאני מחפשת כזה דבר.
לשמות רגילים וגם לכאלו שאילולי רוה"ק של ההורים...

כשתימצאי, תודיעי לי.

• הוסף לסימניות
אני יודעת שבדפוס בסיס עושים את זה.
(לא פנקס אחד אלא כמות)

בפורים האחרון כמה מלמדים בת"ת של הילדים שלי חילקו כאלו פנקסים עם שם פרטי ומשפחה.

• הוסף לסימניות
מה המחיר שלוקחים עבור פנקס כזה בוקסברגר?
ייתכן שנוכל להפיק לך כאלו בהזמנה אישית במחיר דומה.
עשינו כאלה כבר לכמה מורות וגננות.
02-9415151
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה