כללי איפה אפשר להשיג צורות ויקטוריות בפורמט PNG?

• הוסף לסימניות
אני צריך בשביל עיצוב של אלבום דיגטלי צורות ויקוטריות, רקעים, אני אשמח מאוד לדעת מאיפה אפשר להוריד ת'דברים האלו? תודה לעוזרים

• הוסף לסימניות
PNG הוא לא פורמט וקטורי הוא כן נותן להציג שקיפות (בשונה מ-JPG)
אם בכל זאת אתה צריך את זה בפורמט PNG אתה יכול לייצא קובץ וקטורי למפת סיביות ואז הוא יוציא לך את זה ב-PNG

נ.ב. אני לא מכיר את אילוסטרייטור אבל אני יודע שאינקסקייפ נותן את זה
קובץ>ייצא מפת סיביות. אתה מגדיר איזה גודל אתה רוצה והופ יש קובץ PNG

אם כוונתך מאיפה אפשר להוריד צורות וקטוריות אז יש את אופן קליפארט שהאינקסקייפ מושך ממנו קבצים בצורה אוטומטית

• הוסף לסימניות
יש משהוא ספציפי שאתה צריך?

• הוסף לסימניות
לדוגמא

למשל כמו ה"פס" הזה של השושנים למעלה והשושנה הגדולה. ועוד כל מיני דברים שאפשר ל"עטר" בהם ת'אלבום.
ממש תודה על העזרה

קבצים מצורפים

• DSCF3269-1.jpg
    KB 339.5 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י MV25;376327:
יש משהוא ספציפי שאתה צריך?

נכתב ע"י trew;376275:
PNG הוא לא פורמט וקטורי הוא כן נותן להציג שקיפות (בשונה מ-JPG)
אם בכל זאת אתה צריך את זה בפורמט PNG אתה יכול לייצא קובץ וקטורי למפת סיביות ואז הוא יוציא לך את זה ב-PNG

נ.ב. אני לא מכיר את אילוסטרייטור אבל אני יודע שאינקסקייפ נותן את זה
קובץ>ייצא מפת סיביות. אתה מגדיר איזה גודל אתה רוצה והופ יש קובץ PNG

אם כוונתך מאיפה אפשר להוריד צורות וקטוריות אז יש את אופן קליפארט שהאינקסקייפ מושך ממנו קבצים בצורה אוטומטית
צודק, אני לא צריך צורות ויקטוריות אני צריך איורים, קישוטים שהרקע שלהם שקוף ולכן רציתי PNG האתר שהבאת מצוין אם יש לך מקורות נוספים אני מאוד יודה לך. ואם אפשר אני צריך גם אתר שממנו אפשר להוריד דפי רקע יפים... ממש תודה

• הוסף לסימניות
אולי תתן דוגמה לדפי רקע (איזה סיגנון)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה