איפה אפשר להשכיר רקעים ליום?

• הוסף לסימניות
שלום וברכה,
מי יודע/ת היכן אפשר להשכיר רקעים ליום אחד?
משהי שמברמצת ביקשה ממני לשאול.
תודה רבה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הגלים;1129827:
מחברים.

מאיפה את בארץ?

היא מאלעד. אני חושבת שאזור המרכז או ירושלים יהיה לה גם טוב.

• הוסף לסימניות
אם אין לך נסיון ברקע, מציע לך שלא תתלמדי עליהם...

• הוסף לסימניות
היא אמרה לי לבקש רקעים, אני מבקשת...
ואשמח אם תהיה תשובה למשהו.

• הוסף לסימניות
יש לי רקע אצל חבר בגני תקוה.
אם היא רוצה היא יכולה לקחת ממנו.

תיצרו קשר בפרטי.

• הוסף לסימניות
אני מאמינה שאין לה מתקן.

• הוסף לסימניות
הבנתי שזאת אחת שרוצה לצלם לבד ולכן שאלתי כי עדיף לה לצלם בלי רקע אם אין לה ציוד מתאים לזה וזה לא רק המתקן הזה אלא גם תאורה מתאימה.
שתצלם עם המצלמה שיש לה על רקע האולם זה יהיה יותר יפה ואותנטי ומזכרת נחמדה מהאירוע.

• הוסף לסימניות
סליחה על הקפיצה לאשכול
אבל אם כבר הזכירו רקעים
איך תולים רקע בד בסטודיו - שיעמוד הכי מתוח וחלק

• הוסף לסימניות
מותחים לצדדים הכי הרבה שאפשר.
בבית אני מצמידה את זה עם אטבי כביסה לרקעים האחרים שיש לי בצדדים,הם עומדים על 2 מסילות ועל כל מסילה יש 3-4 רקעים.
באירועים יש על הרקעים סקוצ'ים ארוכים ומותחים את זה על המתקן הנ''ל.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צילומית;1141808:
הבנתי שזאת אחת שרוצה לצלם לבד ולכן שאלתי כי עדיף לה לצלם בלי רקע אם אין לה ציוד מתאים לזה וזה לא רק המתקן הזה אלא גם תאורה מתאימה.
שתצלם עם המצלמה שיש לה על רקע האולם זה יהיה יותר יפה ואותנטי ומזכרת נחמדה מהאירוע.

אעביר לה את ההמלצה..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה