איזה סוג טיול?איפה רווקה מסכנה שעדיין לא התחתנה יכולה לטייל בחול המועד?
לא יודעת מאיזה אזור את, אבל יש מסלולים מדהימים ולא קשים באזור בית שמש.עם אחותי
יש לך מיקומים מדויקים?אבל יש מסלולים מדהימים ולא קשים באזור בית שמש.
הכל ירוק ומלא פרחים, ממש מרגיע ונחמד
גם בירושלים אפשר לטייל.אני מירושלים
ואני לא רוצה לנסוע לשום מקום מחוץ לעיר אני מפחדת מאוד להיתקע כמו היום
נראלי ה' לא רוצה שאצא לשום מקום..
אזור:יש לך מיקומים מדויקים?
אני חושבת שה' רוצה שכן תצאי עובדה ה' תקע אותך בפקקים כך היית יותר בחוץאני מירושלים
ואני לא רוצה לנסוע לשום מקום מחוץ לעיר אני מפחדת מאוד להיתקע כמו היום
נראלי ה' לא רוצה שאצא לשום מקום..
לא. ה' לא תקע אותי בפקקיםאני חושבת שה' רוצה שכן תצאי עובדה ה' תקע אותך בפקקים כך היית יותר בחוץסתם מאיפה את יודעת מה ה' רוצה?
איפה זה? רחוק מירושלים? נגיש בתח"צ?אזור
יער המלאכים - שחריה
יש שם כמה מסלולים והרבה מקומות לשבת לאכול בטבע.
מאוד נחמד!
מתסכל!לא. ה' לא תקע אותי בפקקים
חיכיתי מלא זמן ל2 אוטובוסים + רכבת ובסוף האוטובוס הבינעירוני לא עצר..
אני חושבת שה' רוצה שכן תצאי עובדה ה' תקע אותך בפקקים כך היית יותר בחוץסתם מאיפה את יודעת מה ה' רוצה?
אזור בית שמש.איפה זה?
איפה זה? רחוק מירושלים? נגיש בתח"צ?
תכל'ס היית הרבה זמן בחוץ...לא. ה' לא תקע אותי בפקקים
חיכיתי מלא זמן ל2 אוטובוסים + רכבת ובסוף האוטובוס הבינעירוני לא עצר..
וואוו!!אבל בבקשה לא לבד! זה מסוכן!
נכוןתכל'ס היית הרבה זמן בחוץ...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים