- הוסף לסימניות
יש אנשים לא ברורים וגם יכול להיות ברות נחשים וכו'
מכירה בנות שלא נתקעות?אני מירושלים
ואני לא רוצה לנסוע לשום מקום מחוץ לעיר אני מפחדת מאוד להיתקע כמו היום
נראלי ה' לא רוצה שאצא לשום מקום..
אני נתקעתי מלא פעמים למשל לפני שנתיים בחזור מ-הים לא היו אוטובוסים מלא זמןמכירה בנות שלא נתקעות?
יש לי כמה סיפורים פיקנטיים
כיף נקנה בייסורים...הבעיה שכל זה בצפון
אני מירושלים
ואין לי סבלנות מיותרת לחכות שעות בפקקים...
אבל תודה רבה בכל אופן על הרעיון אולי אלך לשם עוד שבוע או שבועיים שיהיה פחות עמוס
את יכולה לצאת מוקדםהבעיה שכל זה בצפון
אני מירושלים
ואין לי סבלנות מיותרת לחכות שעות בפקקים...
אבל תודה רבה בכל אופן על הרעיון אולי אלך לשם עוד שבוע או שבועיים שיהיה פחות עמוס
במכביהאיפה רווקה מסכנה שעדיין לא התחתנה יכולה לטייל בחול המועד?
את ממש לא מוזרה..אני מקנאה בכל מי שנשוי פה שיש לו עם מי לצאת
המשפחה שלי תקועים במחשב מהבוקר עד הלילה כל חול המועד ולא מוכנים לזוז
ואני מאוד מוזרה אבל אני אוהבת לצאת לטייל
תנו לי עצות
יגיע גם זמנך....כל החברות שלי נשואות![]()
כל החברות שלי נשואות![]()
www.prog.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים