איפה אפשר ללמוד צילום, במסגרת חרדית, בירושלים?

• פותח הנושא GRN
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
שואלת עבור חברה:
היכן ניתן ללמוד צילום, במסגרת חרדית, בירושלים. שמענו על אומן ברוממה, מה הטלפון שלהם? אשמח לקבל חוו"ד עליהם (חוו"ד שליליות - באישי בלבד, תודה).
חוץ מאומן, איפה עוד אפשר ללמוד קורס מקיף?

וגם שאלה על הלימודים בפרוג, כמה הם מקיפים? שווה להגיע מירושלים?

תודה

• הוסף לסימניות
ראשית, גם חוו"ד חיוביות על מתחרה, נראה לי שראוי באישי.

בפרוג הרימו את הכפפה הזו, הקורס הראשון יצא לדרך, בפרוג משקיעים הרבה בנושא זה, וכמו"כ גם לגברים ייפתח מסלול ערב בקרוב.

הלימודים בפרוג מקיפים מאוד וברמה גבוהה מאוד, מטרת הלימודים הללו לאפשר לפתוח עסק לצילום בכל תחום (כמעט) ולהבין היטב את מרכיבי הצילום, הטכניקות והציוד הנדרש.

לגבי ההדרכה, שמעתי שהמדריך דווקא בסדר.

מירושלים להגיע? מה השאלה? יש שבאות גם מחיפה ומהבקעה.

• הוסף לסימניות
אומן ברוממה: 02-5000876, 02-5376568

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yossmor2;647380:
בפרוג הרימו את הכפפה הזו, הקורס הראשון יצא לדרך, בפרוג משקיעים הרבה בנושא זה.
אכן קורס מעולה וברמה גבוהה מאוד!
לגבי ההדרכה, שמעתי שהמדריך דווקא בסדר.
חחחחח הרבה יותר מבסדר, איזו צניעות, יצאת צדיק...:);)
מירושלים להגיע? מה השאלה? יש שבאות גם מחיפה ומהבקעה.
מהבקעה? מהערבה!:rolleyes:

• הוסף לסימניות
ראשית, גם חוו"ד חיוביות על מתחרה, נראה לי שראוי באישי.
תודה שהארת את עיני, למרות שעקרונית אני מבררת על מקום לימוד בירושלים, ובב"ב (עדיין) לא בירושלים;).
האם יש לפרוג ערך מוסף משמעותי ע"פ מקומות הלימוד בירושלים (שחיפה ובבקעה אני מאמינה שאין:))?? אדרבה, אשמח לשמוע, אולי אצליח לשכנע את ידידתי לבלות מדי שבוע שעתיים בזמנה על 402.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י GRN;647424:
תודה שהארת את עיני, למרות שעקרונית אני מבררת על מקום לימוד בירושלים, ובב"ב (עדיין) לא בירושלים;).
האם יש לפרוג ערך מוסף משמעותי ע"פ מקומות הלימוד בירושלים (שחיפה ובבקעה אני מאמינה שאין:))?? אדרבה, אשמח לשמוע, אולי אצליח לשכנע את ידידתי לבלות מדי שבוע שעתיים בזמנה על 402.

לפרוג יש ערך מוסף (רק השנה לא היה:))

• הוסף לסימניות
למה באמת פרוג לא פותחים גם בירושלים?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני חושב שהשוק מוצף בצלמים, לא יודע עד כמה כדאי להשקיע על התחום...

• הוסף לסימניות
אני את המורה של פרוג מקירא באופן אישי (חחחח) והוא מלא סבלנות ויודעה את החומר וחברות שלי שלמדו אצלו קורס מאוד נהנו.

בכל אופן אני אישית למדתי באומן שנתיים וגם נהנתי...

לדעתי ההבדל הגדול אין אומן לפרוג זה שאומן יותר בית ספר לאומנות ופרוג הוא יותר מעשי (רק מחשבה שלי ולא משהוא שחקרתי)

אני אישית חושבת שכן זה לא קל לינסועה לבני ברק ללימודים אבל עם זה מה שמתאים לחברה שלך אז זה שווה. (לנו היה בת באומן שהגיעה מאשדוד, ואחת מבית חלקיה שזה אותו מרחק)

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
אני את המורה של פרוג מקירא באופן אישי (חחחח) והוא מלא סבלנות ויודעה את החומר וחברות שלי שלמדו אצלו קורס מאוד נהנו.

בכל אופן אני אישית למדתי באומן שנתיים וגם נהנתי...

לדעתי ההבדל הגדול אין אומן לפרוג זה שאומן יותר בית ספר לאומנות ופרוג הוא יותר מעשי (רק מחשבה שלי ולא משהוא שחקרתי)

אני אישית חושבת שכן זה לא קל לינסועה לבני ברק ללימודים אבל עם זה מה שמתאים לחברה שלך אז זה שווה. (לנו היה בת באומן שהגיעה מאשדוד, ואחת מבית חלקיה שזה אותו מרחק)

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ASUS;647482:
אני חושב שהשוק מוצף בצלמים, לא יודע עד כמה כדאי להשקיע על התחום...

לא נראה לי שזה ככה (אולי לצילום ילדים כן...)
אבל למישהו שרוצה להתמחה למשל בצילום מוצרים, יש מספר מאד קטן של צלמות/ים במגזר שלנו. רואים את זה בכל הפרסומות: או שזה רק עבודת גרפיקאית, או יש תמונות תוצרת בית... בעלי עסק בכלל לא יודעים על המושג הזה צילום מקצועי...
אצל החילונים כל הפרסומות הם עם תמונות אבל אצלנו עוד לא. אולי אם יהיה יותר צלמות חרדיות זה יכנס יותר.

• הוסף לסימניות
כמו בכל מקצוע, גם במקצוע הזה:
אם אתה מוצלח, אתה תצליח.(כמובן בס"ד)

• הוסף לסימניות
כן, אבל לצילום מוצרים, כדאי ללכת לקורס שמתמקד בצילום מוצרים, יותר קצר, פחות כסף, צילום אירועים וילדים, היום כל אחד שני עושה את זה, וביננו, היום לא מספיק להיות מוצלח צריך גם יחצנות, אני לא רוצה להזכיר שמות, אבל בשוק של המוזיקה זה כבר הוכיח את עצמו, תזמורות שהיו בשיא, ולא הסכימו להיכנע למתווכים מושחטים, נעלמו... ושוב אני לא בקטע של להזכיר שמות אני רק אומר שזה בדרך הנכונה להגיע גם לשוק הצילום, ולכן דעתי שלא כדאי להכנס לתחום הזה כרגע

• הוסף לסימניות
יש רכבות שצריך להספיק לעלות עליהן...
לפני שנה ומחצה הי קורס בי-ם. אומנם לא מקיף כמו זה שעכשיו בב"ב,
אבל בהחלט נתן המון.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ASUS;648464:
כן, אבל לצילום מוצרים, כדאי ללכת לקורס שמתמקד בצילום מוצרים, יותר קצר, פחות כסף,

לא הבנתי, אתה אומר שלצילום מוצרים צריך ללמוד פחות?!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י solo snaps;649119:
לא הבנתי, אתה אומר שלצילום מוצרים צריך ללמוד פחות?!

ההפך, דווקא אני רואה שצילום מוצרים זה תחום שרק חזקים יכולים להשתלב בו
זה לא עוד דבר.
לצלם מוצר זה שיא הדיוק. תסכימי איתי שכשאומן יבקש תמונה של התכשיט שלו הוא יותר יחקור אותה לעומק כשיראה אותה, מאשר תמונות לאלבום של הברית או החתונה.

אולי זה קורס שאמור להיות מעמיק יותר,נקודתי יותר. כי זה עניין באמת בפני עצמו.

• הוסף לסימניות
זה לא שהם חזקים אלא שהם לקחו קורס נוסף לזה, יש הבדל בין צילום טבע, סטודיו, אירועים למוצרים, כל אחד זה תנאי תאורה שונים מצבים שונים, ברור שיש הרבה מה ללמוד, וכל דבר שכמה שתלמד פתאום תגלה שיש עוד מה ללמוד, אבל בכל אופן צילום מוצרים זה על פי רוב מדבר בעיקר על צילום תקריב

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה