דרוש מידע איפה אפשר למצוא בגדי תינוקות חתיכים במחירים זולים?

• הוסף לסימניות
אני מחפשת סטים בסגנון של התמונה המצורפת (מקידישיק) אבל מחפשת בזול, מבחינתי גם להזמין באליאקספרס וכדומה אבל אני לא מוצאת
צריכה מידות של תינוק קטן 0-3 M
אשמח מאוד לשמות של חנויות/ קישורים שווים
1704130627261.png

• הוסף לסימניות
נקסט

• הוסף לסימניות
נקסט לא כזה זול
תעקבי אחרי המבצעים של קידשיק ומלנג'

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני מחפשת סטים בסגנון של התמונה המצורפת (מקידישיק) אבל מחפשת בזול, מבחינתי גם להזמין באליאקספרס וכדומה אבל אני לא מוצאת
צריכה מידות של תינוק קטן 0-3 M
אשמח מאוד לשמות של חנויות/ קישורים שווים
צפה בקובץ המצורף 1540595
מנסיון, סריגים וריב מעלי אקספרס נראים מאד עלוב (פוטרים וטריקו אני כן קונה)
אלא אם כן את קונה את היקרים שם, ואז זה כבר מחיר של קידישיק במבצעים

• הוסף לסימניות
ובשיין זכור לי שראיתי המון-

• הוסף לסימניות
אני רואה בטמו שיש עוד במחירים ממש זולים:

• הוסף לסימניות
לא יודעת מאיפה את בארץ
אבל אצלינו בנתיבות יש כל הזמן מכירות
לאחרונה היה 2 מכירות של KIWI כל הבגדים בין 10-20 שח בלבד
בגדים טובים ואיכותיים וממש יפים
ראיתי שגם בירושלים יש את המכירות האלו
תבדקי אם גם אצליכם יש מכירות כאלו זה באמת שווה
בהצלחה

• הוסף לסימניות
איך האיכות שלהם?
אין לי תינוקות בגיל הזה כך שאין לי נסיון.
אבל משיין קניתי שמיכת סריג מעלפת ואיכותית ואני נותת אותה מתנה ליולדות במשפחה, והאמת האיכות מעולה זה כותנה ומחזיק יפה המון זמן בשימוש יום יומי. רך מאד. (אחת עכשיו הכניסה לפגיה את השמיכה אחרי הרתחה והיא ממש מרוצה אז אם אתן רואות בפגיה שמיכה סרוגה יפה זה ממני...)

• הוסף לסימניות
אין לי תינוקות בגיל הזה כך שאין לי נסיון.
אבל משיין קניתי שמיכת סריג מעלפת ואיכותית ואני נותת אותה מתנה ליולדות במשפחה, והאמת האיכות מעולה זה כותנה ומחזיק יפה המון זמן בשימוש יום יומי. רך מאד. (אחת עכשיו הכניסה לפגיה את השמיכה אחרי הרתחה והיא ממש מרוצה אז אם אתן רואות בפגיה שמיכה סרוגה יפה זה ממני...)
אפשר קישור?
תודה

• הוסף לסימניות
אם יש לך מישהו שיביא לך מחול
האתר הזה מושלם ויש מבצעיםםם

• הוסף לסימניות
אפשר קישור?
תודה
זה משיין כאמור לפני כחצי שנה קניתי כמה יצא לי כל אחד 39- 49
https://il.shein.com/Solid-Baby-Swa...47-cat-3276.html? main_attr=27_152&mallCode=1

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
יש עוד הצעות?
לבגדי תינוקות יפים וטובים אבל לא מחירים בשמיים
אני מתכוונת משהו יותר איכותי מ temu, ali וכו'

• הוסף לסימניות
הא
האתר הזה מושלם ויש מבצעיםםם
האם את יודעת על עוד כאלו אתרים אשמח לקבל לינקים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה