כללי איפה אפשר למצוא טקסטורה של עור?

• הוסף לסימניות
תודה רבה, אבל לא מצאתי שם בדיוק את שאהבה נפשי. אני צריך אכן עם אותו טקסטורה שהעלית, אבל עם רזלוציה הרבה יותר גבוה, ושיהיה הרבה בתמונה אחת, ויותר אלגנטי, ושהטקסטורה יהא שוה בכל התמונה.

• הוסף לסימניות
שיהי' שוה?

• הוסף לסימניות
אשתדל מאוחר יותר להעלות חבילה של מרקמי עור

• הוסף לסימניות
בנתיים עד שספיר יעלה.

מצאתי אשכול ישן.

מקווה שיעזור.

• הוסף לסימניות
תודה לכולכם, כבר נעזרתי ע"י אחד מחברי הפורום החשובים, ששלח לי קובץ באימייל. אבל כמובן שאפשר להעלות עוד להנאת ולטובת כולנו.

• הוסף לסימניות
מישהו העלה פעם פלוגאין לפוטושופ שעושה טקסטורות נדמה לי candi או משהו כזה

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• ST007.JPG
    KB 234.3 · צפיות: 30
  • ST021.JPG
    KB 235.2 · צפיות: 25
  • ST061.JPG
    KB 212.2 · צפיות: 13
  • ST096.JPG
    KB 258 · צפיות: 12
  • ST177.JPG
    KB 203.9 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
יש לי את אלה באיכןת גבוהה

קבצים מצורפים

• ST077.jpg
    KB 107 · צפיות: 9
  • ST057.jpg
    KB 111.6 · צפיות: 11
  • ST149.jpg
    KB 131.5 · צפיות: 10
  • ST075.jpg
    KB 141.8 · צפיות: 25
  • ST076.jpg
    KB 97.4 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
איזה נדיבות!! יישר כח!

• הוסף לסימניות
לא ציינתי
אבל בראר שהעליתי
יש קרוב ל60 תמונות באיכות גבוהה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה