כללי איפה אפשר למצוא מדריך להוצאת העבודה לדפוס

• הוסף לסימניות
בתור גרפיקאי שלא עבר קורס רישמי לגרפיקה,
למדתי הרבה בדרך הקשה, ז"א יצא שהאיכות לא היצאה טובה בהדפסה או הגודל וכדו'.

גם אחרי הרבה עבודות שהוצאתי, ואפי' תקופה שעבדתי בדפוס קטן.
אני עדיין נפגש במושגים שאני לא מכיר,
ולא פעם אני עובד על קובץ כבד בהרבה ממה שהייתי צריך במציאות.
ועוד בעיות רבות שנובעות מחוסר נסיון וידע.

אני מחפש ספר או מדריך ברשת שמסביר את סוגי ההדפסות וצורת העבודה איתם
איך להתאים קובץ לכל סוג של מטרה (עיטון, פלייר, הדפסות ענק, וכו')
אני בטוח שאני לא היחיד שמחפש ויהיה לזה הרבה ביקוש פה

ואולי מישהו מהפורום ירים את הכפפה ויכין מדריך מקיף לכל סוגי הפקות הדפוס

• הוסף לסימניות
יש ספר 'דפוס על בטוח'.
אם אתה רוצה אני יכול לסרוק לך מס' עמודים.

• הוסף לסימניות
דפוס על בטוח

מאת-מיכל בריטמן. מדריך מקצועי ומעשי להכנה לדפוס. טלפקס: 02-6527412.
אני הזמנתי בדואר. שלחתי שיק (כ-90 ש"ח) וקיבלתי בדואר. מדריך מעניין שמחדש דברים ועושה סדר.

• הוסף לסימניות
אם אני לא טועה ונתנו או מישהו אחר אני כבר לא זוכרת,
אמר שהוא יפתח אשכול עם מדריך בנידון,
לא זכור לי גם אם נפתח,
או שזה בכלל היה בפורום הקודם,
אם זה קיים שם אפשר לבקש מהמנהלים שיעבירו לכאן.

• הוסף לסימניות
לא מודה באשמה!

• הוסף לסימניות
סבלנות.... יהיה הכל.
זה רק ענין של זמן. ידינו מלאות עבודה ב"ה.

• הוסף לסימניות
דפוס על בטוח- הוצאה פרטית, של גרפיקאית חרדית משלנו, ספר מקצועי וטוב, היום היא גרה ברמות ג', אז אם המספר טלפון שהעלו לא נכון (אם היא לא השאירה שם הודעה קולית על המספר החדש) אני יכולה לברר זאת, תעדכנו, שלא אעבוד לחינם

• הוסף לסימניות
ספר מצוין אבל קצת מיושן (יצא לפני 3-4 שנים ולא התעדכן מאז) הרבה מידע בסיסי ושימושי, גם מקצוענים בתחום ימצאו שם חידושים.
לפני כחודש הציעו לה להצטרף לפורום והיא אמרה שאין לה חיבור לנט, כך שזה מעניין האתר שלה לאן הוא מוביל...

• הוסף לסימניות
לא לקנות הספר! לא!

מה עמכם? אתם לא יודעים שבפרוג לא קונים במחיר האורגנלי? עושים מבצע! אז מי מצטרף?:D

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה