- הוסף לסימניות
צריך ללמוד את התחום הזה לא?ביטוח
איך נכנסים לזה למעשה?
צריך ללמוד את התחום הזה לא?ביטוח
תלוי מהצריך ללמוד את התחום הזה לא?
איך נכנסים לזה למעשה?
לא מוצאתלמה לא לחפש באתרים. יש לך מקצוע ונסיון
נראה לי קודם תהיי סגורה במה את רוצה לעבודלא למדתי הנה"ח
אבל יש לי ידע ופרקטיקה.
אני חושבת שיש באתרים הרבה מודעות פיקטיביות.לא מוצאת![]()
כאשת אברךסתם שאלה לא ראיתי כל כך את כל הנידון לפני ואחרי
אבל יש לזה ביקוש מאוד גדול מדוע לא תעבדו עצמאית
זה הרבה יותר כסף?
ומבחינת בוס אין לכם קל יותר לתמרון עם הבית
כןכאשת אברך
אני צריכה הכנסה קבועה ויציבה
יש לכם איזה הצעה לעצמאית?
או ללמוד מקצוע חדש.....נראה שצריך לחזור להוראה (הייתי מורה שנים)
אוףףףףףףףף
אפשר גם לשמוע פרטים ?כן
פתיחת עמותות. תלושי משכורת דוחות סוף שנה.תלושיי משכורת לעסקים
יש לי יכולת להפנות עבודות אליכם
ותוכלו לקחת מספר עסקים.עמותות בהתאם ליכולת עומס צורך כספי
תוכל להסביר יותר בבקשה?יש לי יכולת להפנות עבודות אליכם
לי יש ידע בהנהלת חשבונות ושכרכן
פתיחת עמותות. תלושי משכורת דוחות סוף שנה.תלושיי משכורת לעסקים
יש לי יכולת להפנות עבודות אליכם
ותוכלו לקחת מספר עסקים.עמותות בהתאם ליכולת עומס צורך כספי
הוראה למיטב ידיעתי היא לא מהבית (אא"כ את מדברת עם שיעורים פרטיים).נראה שצריך לחזור להוראה (הייתי מורה שנים)
אוףףףףףףףף
אף אחד לא חושב הוראה היא מהבית.הוראה למיטב ידיעתי היא לא מהבית (אא"כ את מדברת עם שיעורים פרטיים).
אם את פתוחה לעבודות לא מהבית - יש עוד עשרות אופציות
התבלבלתי לגמרי.אף אחד לא חושב הוראה היא מהבית.
הבנת לא נכון.
הבאת 2 אופציותאף אחד לא חושב הוראה היא מהבית.
הבנת לא נכון.
אני טובה מאד! אשמח לשמוע אם יש משהו רלוונטיאת טובה בהנהלת חשבונות?
רק מהבית?אני טובה מאד! אשמח לשמוע אם יש משהו רלוונטי
עניין אותי אם יש משהו מהבית- לשלב בערב בחלק מהשבוערק מהבית?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים