תהילה כהן גרפיקאית
משתמש צעיר
- הוסף לסימניות
המייל לא תקין הוא נשלח אלי בחזרהכנ’’ל אני דבליו 42647 שטרודל גימייל
המייל לא תקין הוא נשלח אלי בחזרהכנ’’ל אני דבליו 42647 שטרודל גימייל
נשמע טובחוות דעת דחופה
טויוטה ורסו מרץ 2014 עם 194 קמ מטופלת כמו שצריך מחיר 42.000 שח
מה אומרים?
רק לאחר בדיקת עומק לגיר במוסך אמין.חוות דעת דחופה
טויוטה ורסו מרץ 2014 עם 194 קמ מטופלת כמו שצריך מחיר 42.000 שח
מה אומרים?
זה לא נכון.דווקה מרכב שנת 2014?
זה לא גבוה.זה לא מיד 2
אני קונה דרך משהו שמתעסק בזה
זה בסדר הקמ הגבוהה שלה אבל?
יתכן מאד שזו הזדמנות שחבל להפסיד.אם יש לי תקציב של 50.000 שח אני יכולה למצוא משהו יותר טוב או שזה הזדמנות שחבל להפסיד?
רק השאלה שלי הייתה על הקמ?יתכן מאד שזו הזדמנות שחבל להפסיד.
כלומר, אם בבדיקת מוסך או מכון זה יוצא תקין וטוב, והרכב נראה לך שמור וטוב, אז בהחלט שזו אחד ההזדמנויות הטובות בתוך הסכום הזה.
על מה אתם חולמים חוץ מזה ??
קשה מאד מאד מאד מאד למצוא ק"מ יותר נמוך מזה, ואז גם המחיר נוסק לשמים...רק השאלה שלי הייתה על הקמ?
אם זה בסדר 194.000 קמ
ואם זה מידי זמן על הכביש אולי ואז יכול להיות בעיות יותר בהמשך וכמה היא יכולה לסחוס קמ?
בשביל לקנות ק"מ משמעותית יותר נמוך תצטרכי להוסיף כמה אלפי ש"ח במקרה הטוב, וקשה מאד למצוא.אוקי הבנתי
אבל לי חשוב לקנות רכב לכמה שנים טובות ושלא יהיו לי בעיות באוטו בגלל התקציב שלי
ואם הרכב מבחינת קמ הוא בסדר גמור אני ילך עליו
זה משפחה ממודיעין משפחה חילונית ששמרה על הרכב טוב יש לזה טסט בתוקף עד 02/26
כמה זה עולה לשמיים? כי גם את זה אני מוצאת ביד 2
חשוב להקפיד על תיעוד של הטיפולים, ולבדוק שנעשו בזמן ולפי הספר.אוקי הבנתי
אבל לי חשוב לקנות רכב לכמה שנים טובות ושלא יהיו לי בעיות באוטו בגלל התקציב שלי
ואם הרכב מבחינת קמ הוא בסדר גמור אני ילך עליו
זה משפחה ממודיעין משפחה חילונית ששמרה על הרכב טוב יש לזה טסט בתוקף עד 02/26
כמה זה עולה לשמיים? כי גם את זה אני מוצאת ביד 2
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים