בהחלט רכב נחמד.@מ הלוי מה דעתך על קיה קארנס האם הוא אמין, המליצו לי על דיזל שהוא חסכוני
גם המחיר בפער משמעותי זול יותרגם יותר קל להשגה מהאחרים.
עניין של היצע וביקוש.
לא שומר ערך.
ומועד לתקלות.
עם אבזור מינימלי ביותר.
הרווח היחיד שהוא חדש זה שהוא 8 ספרות...![]()
מחילה מכבודך.כשקונים יד 2 בתקציב נמוך זה הופך למעלה.
פיצ'ר, לא באג.
יותר מרכבים אחרים שהוצעו בתקציב הזה, שמבוגרים ממנו בהמון, בשנים ובקילומטרז'??
ממה שידוע לי זה רכב בסיסי ואמין עם תחזוקה די זולה.
וזה עוד לפני ההפרשים בצריכת דלק.
אנחנו מדברים על רכבי 7 מקומות בסביבות 30K, כן?
מה בדיוק יש ברכבים אחרים בתקציב הזה שאין בו?
אההם...
רכבים ישנים הם, בלשון המעטה, כאב ראש.
יש המון בלאי טבעי.
אנשים מגלים חלקים ברכב שהם בכלל לא ידעו על קיומם.
אפילו דברים מטופשים כמו ידיות של דלתות מתחילים להתפרק אחרי מספיק זמן.
וזה הרווח ברכב חדש (יחסית...)
נשמע הצעה נחמדה...אשמח לעזרה דחופה
יש לי הצעה מזדה 5 שנת 2012 185000 קילומטר מחיר 24000 שח
מציאה או לא?
תודה מראש
אנחנו מוכרים אותו דבר מאזדה 5 2012 165000 ק"מ באותו מחיראשמח לעזרה דחופה
יש לי הצעה מזדה 5 שנת 2012 185000 קילומטר מחיר 24000 שח
מציאה או לא?
תודה מראש
אני מכיר בחור ישיבה תפרן, שעשה רק חובה, ולהוותו נכנס בפורשה!!!חשוב לי לחזור ולהדגיש, מפאת חשיבות העניין.
אכן כן.
לא נוסעים אפילו חמש דקות על רכב ללא צד ג'!!!
בפרט נהג חדש.
זה יכול לעלות נזק שיהיה קשה להתאושש ממנו.
לא מכיר את הרכב הזה.מצטרף לשאלה
@מ הלוי מה אתה אתה אומר?
שאלה פשוטה,מה לגבי זה?
או זה![]()
מיצובישי אאוטלנדר שנת 2016 יד שלישית 130,000 ק״מ | יד2
אאוטלנדר פרימיום מושלמת ממש יפיפיה שחורה נוצצת מושבי עור בצבע בז'. סנרוף -וו גרירה-גלגלי מגנזיום. עבר טיפול 10 אלף וצמיגים חדשים קניתי אותה לפני שבועיים לאישתיwww.yad2.co.il
איך אני מבררת אמינות?
@מ הלוי
![]()
צריכה בדיקת מוסך.מה לגבי זה?
או זה![]()
מיצובישי אאוטלנדר שנת 2016 יד שלישית 130,000 ק״מ | יד2
אאוטלנדר פרימיום מושלמת ממש יפיפיה שחורה נוצצת מושבי עור בצבע בז'. סנרוף -וו גרירה-גלגלי מגנזיום. עבר טיפול 10 אלף וצמיגים חדשים קניתי אותה לפני שבועיים לאישתיwww.yad2.co.il
איך אני מבררת אמינות?
@מ הלוי
![]()
זה בנדוד...
מעניין למה לא העביר אותה טסט
איפה אני יכולה למצוא אאוטלנדר קילומטראז סביר במחיר סביר?צריכה בדיקת מוסך.
והמחיר גבוה קצת.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים