רכבים איפה אפשר למצוא רכב 7 מקומות???

הצעה מעניינת שקיבלתי:
פריוס פלוס 2015.
היא עכשיו יד 0 כלומר היא בידיים של האדם שקנה אותה על 0 ק"מ.
ספר טיפולים חתום ברמה גרמנית.
אבל מה? שימו לב לק"מ המטורף : 460,000!!
למה אני מתלבט? כי היא מוצעת הרבה מתחת למחירון ב 44,000 ש"ח, ועם אחריות על תקינות מלאה.
עוד סיבה: יש תיעודים על פריוס שהגיע גם עד 600,000 ק"מ ונוסע יפה מאוד.

הצעה מעניינת שקיבלתי:
פריוס פלוס 2015.
למה אני מתלבט? כי היא מוצעת הרבה מתחת למחירון ב 44,000 ש"ח, ועם אחריות על תקינות מלאה.
סיפר לי מישהו גם על 900,000...
השאלה אם אתה מתכוון להחזיק אותה לטווח ארוך או למכור
וכמה ממוצע הנסיעה שלך
אם התכנון לחרוש עליה או משהו סביר

הצעה מעניינת שקיבלתי:
פריוס פלוס 2015.
זה מספר קמ"ש מטורף יהיה קשה לך למכור

הצעה מעניינת שקיבלתי:
פריוס פלוס 2015.
מורה נהיגה או דרייבער?

ביד 2.
איזה שנתון את רוצה ?
הייתי שמחה לפחות שנת 2016
מה שאני רואה ביד 2, המחיר מחירון שלהם הרבה יותר נמוך מהמחיר המבוקש...
או שהמחירון של יד 2 ולוי יצחק לא באמת משקפים את המחירים כיום בשוק?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה