דרוש מידע איפה אפשר למצוא שמלה/ בגד לחתונה לתינוקת בת שנה???

• הוסף לסימניות
עדיפות לאזור ירושלים - ביתר
אפשר גם אתרים

• הוסף לסימניות
קיווי קידישיק...
גם בשיין יש לא הייתי ממליצה אבל....
ואתיכוהל לחשוב גם על תפירה אישית
למידות כאלו קטנות זה אור לעלות ממששש זול

• הוסף לסימניות
חברה שלי הזמינה מאלי אקספרס ואמרה שהיה פשוט מושלם!

• הוסף לסימניות
קיווי קידישיק...
גם בשיין יש לא הייתי ממליצה אבל....
ואתיכוהל לחשוב גם על תפירה אישית
למידות כאלו קטנות זה אור לעלות ממששש זול
לא מצאתי שם
ומעדיפה לא לתפור
חברה שלי הזמינה מאלי אקספרס ואמרה שהיה פשוט מושלם!
אין לי זמן לחכות עד שיגיע

• הוסף לסימניות
אני תפרתי לבנות שלי שמלות מהממות, זה דיי קייצי, אם זה מעניין אותך אני יכולה לשלוח תמונות

• הוסף לסימניות
אנחנו קנינו משהו ממש יפה לתינוקת בת שנה
אם את מעונינת אני יכולה לשלוח לך תמונה ופרטים

• הוסף לסימניות
אני תפרתי לבנות שלי שמלות מהממות, זה דיי קייצי, אם זה מעניין אותך אני יכולה לשלוח תמונות
אנחנו קנינו משהו ממש יפה לתינוקת בת שנה
אם את מעונינת אני יכולה לשלוח לך תמונה ופרטים
איזה צבע??
ואשמח לתמונות - אפשר כאן??

• הוסף לסימניות
אם יתאים לך, מה שאני עשיתי לתינוקת יותר קטנה, ביקשתי מתופרת לתפור חצאית קטנה מהבד של השימלה שכל הילדות לבשו, ושמתי חולצה לבנה וסרט והיה מושלם בעיקר לתמונות

• הוסף לסימניות
אם יתאים לך, מה שאני עשיתי לתינוקת יותר קטנה, ביקשתי מתופרת לתפור חצאית קטנה מהבד של השימלה שכל הילדות לבשו, ושמתי חולצה לבנה וסרט והיה מושלם בעיקר לתמונות
תאמת שחשבתי על זה - בלית בררה..

• הוסף לסימניות
בצבע ורוד פוקסיה
אני מעדיפה לא לעלות לפה תמונות
אני יכולה לשלוח במייל

• הוסף לסימניות
סגנון יותר של שמלה או בגד?
יש את האתר מינה mina זה לא שמלות
אבל ראיתי בגד משם על תינוקת וזה היה מהמם

• הוסף לסימניות
כן, יש לי 2 סטים משתי חתונות אחד סגול כסף והשני ורוד
20221101_214745.jpg
צפה בקובץ המצורף 1236093
20221102_213815.jpg

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה