כללי איפה אפשר למצוא תמונה של לוחות הברית והכותל ללוגו?

• הוסף לסימניות
אני צריכה תמונה של לוחות הברית והכותל בשביל לוגו.
ועוד משו- איור של כרזה עם שולים מתנפנפים.
יש למישו מושג איפה ניתן למצוא?
תודה מראש.:)

• הוסף לסימניות
היות שאני מתארת לעצמי (מקווה לפחות...) שאתה לא הולך להכניס תמונות רסטריות ועם זכויות יוצרים ללוגו, אלא רק להשתמש בהן כעזר לאיור לוגו וקטורי, אתה יכול להתבסס על כל תמונה שהיא, שנמצאת בגוגל או באייסטוק.

• הוסף לסימניות
אני מתכוונת להכניס תמונות ולשלם עליהם אם אצטרך

אבל קודם אני רוצה להראות ללקוח
ובנוגע לאייסטוק- לא הבנתי איך מוצאים שם תמונה. תוכלי לשלוח קישור?
רוב תודות.

• הוסף לסימניות
א. בלוגו אין תמונות (למעט "לוגואים" למוסדות חסידיים למיניהם). לוגו אמור להיות בנוי בפורמט וקטורי ובסגנון אייקוני-סימבולי מופשט ככל הניתן.

ב. פשוט מאוד - אתה כותב את המילה הרצוי באנגלית בחלון החיפוש ומקבל את כל התמונות הרלוונטיות. למשל תכתוב KOTEL, WESTERN WALL
לגבי לוחות הברית, זהירות, רוב התמונות שיעלו לך הן תמונות נוצריות. שים לב שאתה משתמש בצורת לוחות הברית המקובלת ביהדות (מלבנים, נפרדים. לא הקשתות המחוברות).

• הוסף לסימניות
תודה על ההדרכה הנוספת..

אבל הלקוח מבקש תמונות בלוגו- זה לוגו קצת קיטשי מה לעשות.
את יכולה לשלוח קישור לאיי סטוק?
ממש תודה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה