איפה אפשר לעקוב אחר משלוח באיביי?

• הוסף לסימניות
לכאורה היה אמור להגיע

• הוסף לסימניות
בסטטוס ההזמנות בחשבון שלך.

• הוסף לסימניות
יכול לכוון אותי יותר איפה זה נמצא?
תודה ענקית!

• הוסף לסימניות
הייתי מאוד מאוד רוצה לעזור לך, ואם רק היית לי אפשרות הייתי מעלה לכאן צילומי מסך בדיוק על המקום איפה זה היה אמור להיות [אם היתה לי הזמנה שם נכון לעכשיו..], אבל האתר הזה סגור באתרוג, כך שהוא חסום לי.

אבל זה אמור להיות שם, תפתח את האתר בעברית, ותחפש שם, אין מקום אחר..

• הוסף לסימניות
עדיין לא מצאתי, יש לי רק את האתר באנגלית :(

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י rivkabrk;1139577:
עדיין לא מצאתי, יש לי רק את האתר באנגלית :(

בשביל זה יש Google Translate

• הוסף לסימניות
כתוב משלוח משוער עוד כמה ימים, זה אומר שאז רק יוציאו את הסחורה??

• הוסף לסימניות
רוב המשלוחים הם ללא מספר מעקב, כך שאין אפשרות.
יש להם הרבה עיכובים לאחרונה, עקב נהלים חדשים לבדוק כל דבר יוצא מהמדינה (בהונג קונג) במכונות שיקוף.

• הוסף לסימניות
פשוט מאוד,
רוב הספקים הרציניים מעדכנים מספרי משלוח ישר.
את נכנסת ב My eBay להיסטוריית הזמנות (Purchase history) בפרוט המוצר שהזמנת ליד התמונה שלו יש את כל פרוט ההזמנה בשורה אחת לפי הסוף יש את מספר המעקב (Tracking number), פשוט תלחצי עליו.
מקווה שעזרתי :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה